Рецепт Дермографизм фото

Дермографизм
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Тісто, Риба та морепродукти, Дріжджове тісто, Оселедець
Дієтичне харчування, Вагітним і годуючим, Для діабетиків
На обід
Випічка, Пироги

Якщо ви любите балувати свою родину різноманітними пирогами, то я вам раджу приготувати рибний пиріг або "рибник", який готується з дріжджового тіста і рибної начинки і на вигляд нагадує рибу.

Існує багато варіантів приготування пирога з рибою. Для начинки можна використовувати будь-яку рибу. Її запікають цілою з головою і кістками, филированной або подрібненої. До риби додають різні овочі, гриби або рис. Хочу поділитися з вами своїм варіантом, як приготувати "рибник" . Щоб спекти такий пиріг, я беру готове листкове дріжджове тісто, завдяки цьому значно економиться час, і порадувати своїх рідних смачним пирогом виходить швидше. У рибі віддаю перевагу пангасіуса, так як це відносно не дорога риба, але в той же час смачна і жирна. Такий пиріг можете приготувати і на звичайний вечеря, і подати до святкового столу. Отже, приступимо!

  • Тісто листкове дріжджове - 250 грам
  • Філе пангасіуса - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець солодкий - 1 штука
  • Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень - За смаком (для прикраси)
дермографизм - фото крок 1
1. Підготуйте необхідні інгредієнти. Помийте і очистіть овочі. Філе пангасіуса залиште на пару годин при кімнатній температурі, щоб розморозити.
дермографизм - фото крок 2
2. Цибулю і перець поріжте дрібними кубиками. Моркву натріть на дрібній тертці.
дермографизм - фото крок 3
3. Пропустіть через м'ясорубку з крупними гратами філе пангасіуса.
дермографизм - фото крок 4
4. Поставте на вогонь сковороду з соняшниковою олією і гарненько розігрійте. Спочатку підсмажте цибулю до прозорості, потім додайте перець і моркву і потримайте на вогні 3-5 хвилин. В кінці додайте перемелене філе і посоліть. Протушкувати овочі з фаршем кілька хвилин. Начинка для пирога готова.
дермографизм - фото крок 5
5. Візьміть готове листкове дріжджове тісто і злегка розкачайте його, надавши прямокутну форму. По центру покладіть остиглий фарш. З боків зробіть косі надрізи на відстані приблизно 1 см. Переплетіть полосочки тесту між собою і сформуйте "рибку" голову і хвіст.
дермографизм - фото крок 6
6. На застелений пергаментним папером деко перекладіть заготовку пирога і дайте йому постояти, щоб тісто підійшло.
дермографизм - фото крок 7
7. Зверху помажте пиріг збитим жовтком, щоб під час випікання пиріг придбав гарну золотисту скориночку. Поставте в розігріту до 200 ° С духовку на 25-30 хвилин.
дермографизм - фото крок 8
8. Готовий пиріг прикрасьте вашої улюбленої зеленню. Я використовую зелень петрушки і кінзи. Подавайте до столу гарячим або теплим. Смачного!

Схожі рецепти