Дермографизм
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите балувати свою родину різноманітними пирогами, то я вам раджу приготувати рибний пиріг або "рибник", який готується з дріжджового тіста і рибної начинки і на вигляд нагадує рибу.
Існує багато варіантів приготування пирога з рибою. Для начинки можна використовувати будь-яку рибу. Її запікають цілою з головою і кістками, филированной або подрібненої. До риби додають різні овочі, гриби або рис. Хочу поділитися з вами своїм варіантом, як приготувати "рибник" . Щоб спекти такий пиріг, я беру готове листкове дріжджове тісто, завдяки цьому значно економиться час, і порадувати своїх рідних смачним пирогом виходить швидше. У рибі віддаю перевагу пангасіуса, так як це відносно не дорога риба, але в той же час смачна і жирна. Такий пиріг можете приготувати і на звичайний вечеря, і подати до святкового столу. Отже, приступимо!
- Тісто листкове дріжджове - 250 грам
- Філе пангасіуса - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець солодкий - 1 штука
- Сіль - 0, 5 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Зелень - За смаком (для прикраси)