Мамалига з кукурудзяної крупи
(покроковий рецепт з фото)
Густа кукурудзяна каша цікава на смак і має досить корисними властивостями. Пропоную урізноманітнити ваше меню.
Мамалига дуже популярна в Молдові, Румунії, Західній Україні та й на Кавказі її варять досить часто. Ця каша з кукурудзяної крупи чи борошна дуже живильна і корисна. Рецепт приготування мамалиги з кукурудзяної крупи досить простий. Пропоную вам спробувати рецепт і приготувати мамалигу.
1. Ставимо на вогонь необхідну кількість води, солимо.
2. Коли вода закипить, тонкою цівкою, постійно помішуючи, всипаємо кукурудзяну крупу.
3. Варимо хвилин 20-25. Кашу доводиться весь час заважати - в цьому основна складність приготування мамалиги.
Подаємо кашу до столу з підсмаженими шкварками, з м'ясною підливою, з бринзою - кому як подобається. Смачного!
- Зерно зернових - 1 Склянка
- Вода - 3 склянки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
1. Ставимо на вогонь необхідну кількість води, солимо.
2. Коли вода закипить, тонкою цівкою, постійно помішуючи, всипаємо кукурудзяну крупу.
3. Варимо хвилин 20-25. Кашу доводиться весь час заважати - в цьому основна складність приготування мамалиги.
Подаємо кашу до столу з підсмаженими шкварками, з м'ясною підливою, з бринзою - кому як подобається. Смачного!