Рецепт Мамалига з кукурудзяної крупи фото

Мамалига з кукурудзяної крупи
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Крупи
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Мамалига
Кількість порцій: 2
Час приготування: 35 хв.

Густа кукурудзяна каша цікава на смак і має досить корисними властивостями. Пропоную урізноманітнити ваше меню.

Опис приготування:

Мамалига дуже популярна в Молдові, Румунії, Західній Україні та й на Кавказі її варять досить часто. Ця каша з кукурудзяної крупи чи борошна дуже живильна і корисна. Рецепт приготування мамалиги з кукурудзяної крупи досить простий. Пропоную вам спробувати рецепт і приготувати мамалигу.

1. Ставимо на вогонь необхідну кількість води, солимо.

2. Коли вода закипить, тонкою цівкою, постійно помішуючи, всипаємо кукурудзяну крупу.

3. Варимо хвилин 20-25. Кашу доводиться весь час заважати - в цьому основна складність приготування мамалиги.

Подаємо кашу до столу з підсмаженими шкварками, з м'ясною підливою, з бринзою - кому як подобається. Смачного!

  • Зерно зернових - 1 Склянка
  • Вода - 3 склянки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
Мамалига дуже популярна в Молдові, Румунії, Західній Україні та й на Кавказі її варять досить часто. Ця каша з кукурудзяної крупи чи борошна дуже живильна і корисна. Рецепт приготування мамалиги з кукурудзяної крупи досить простий. Пропоную вам спробувати рецепт і приготувати мамалигу.

1. Ставимо на вогонь необхідну кількість води, солимо.

2. Коли вода закипить, тонкою цівкою, постійно помішуючи, всипаємо кукурудзяну крупу.

3. Варимо хвилин 20-25. Кашу доводиться весь час заважати - в цьому основна складність приготування мамалиги.

Подаємо кашу до столу з підсмаженими шкварками, з м'ясною підливою, з бринзою - кому як подобається. Смачного!

Схожі рецепти