Рецепт Коржі з кукурудзяної крупи фото

Коржі з кукурудзяної крупи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Крупи , Молоко
Пісні страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Випічку можна зробити не тільки з борошна (пшеничного, кукурудзяної, рисової). Можна використовувати манку, кукурудзяну кашу. З радістю розповім вам про те, як приготувати коржі з кукурудзяної крупи.

Опис приготування:

Ви можете використовувати крупу дрібного або грубого помелу. У другому випадку в консистенції крупа, звичайно, буде більш відчутна. Перед приготуванням коржів заваріть кашу, а потім вже на її основі з додаванням деяких інгредієнтів зробіть коржики. Можна зробити їх великими або маленькими.

  • Заголовок зернових - 2 склянки (дрібного помелу)
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Цукровий пісок - 0, 5 чайних ложки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Молоко - 1/2 склянки
1
Крупу пересипте в миску. На плиті підігрійте молоко влийте його в крупу, додайте вершкове масло, сіль і цукор.
2
Гарненько все перемішайте віночком, після охолодження замісіть тісто руками.
3
Обполосніть руки водою, так тісто легше буде сформувати. Зліпити невеликі коржі.
4
Сковороду поставте на вогонь, додайте соняшникову олію, викладіть коржі і обсмажуйте з кожного боку до золотистого кольору.
5
Подавайте коржі трохи остиглими. Смачного!

Схожі рецепти