Рецепт Пиріг з кукурудзяної крупи фото

Пиріг з кукурудзяної крупи
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Крупи
Дієтичне харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Пироги

Любителям домашньої випічки хочу запропонувати рецепт смачного кукурудзяного пирога з сиром і курагою. Пиріг виходить ніжний, помірно солодкий, всередині м'який, а зовні апетитна скоринка.

Для пирога вибираємо кукурудзяну крупу дрібного помелу. Наповнювачі можуть бути будь-які. Сухофрукти, горіхи або насіння, вибирайте за смаком. Благодаря натуральному йогурту, маслу і сиру пиріг виходить м'яким і ніжним.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 0, 5 склянки
  • Сир - 250-300 грам
  • Вершкове масло - 80 грам
  • Йогурт натуральний - 120 мілілітрів(10% жирності або сметана)
  • Ванільний цукор - 10 грам
  • Зерно зернових - 1 Склянка
  • Чорнослив - 10-12 штук
  • Сода - 1 щіпка
пиріг з кукурудзяної крупи - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
пиріг з кукурудзяної крупи - фото крок 2
Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром.
пиріг з кукурудзяної крупи - фото крок 3
Додаємо сир.
пиріг з кукурудзяної крупи - фото крок 4
Додаємо йогурт і масло. Все перемішуємо занурювальним блендером.
пиріг з кукурудзяної крупи - фото крок 5
Насипаємо кукурудзяну муку і дрібку соди.
пиріг з кукурудзяної крупи - фото крок 6
Додаємо нарізану шматочками курагу і все перемішуємо.
пиріг з кукурудзяної крупи - фото крок 7
Переливаємо тісто в силіконову форму і відправляємо в духовку. Випікаємо при температурі 170-180 градусів близько 35-40 хвилин.
пиріг з кукурудзяної крупи - фото крок 8
Кукурудзяний пиріг готовий. Посипаємо його цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного чаювання!

Схожі рецепти