Пиріг з кукурудзяної крупи
(покроковий рецепт з фото)
Любителям домашньої випічки хочу запропонувати рецепт смачного кукурудзяного пирога з сиром і курагою. Пиріг виходить ніжний, помірно солодкий, всередині м'який, а зовні апетитна скоринка.
Для пирога вибираємо кукурудзяну крупу дрібного помелу. Наповнювачі можуть бути будь-які. Сухофрукти, горіхи або насіння, вибирайте за смаком. Благодаря натуральному йогурту, маслу і сиру пиріг виходить м'яким і ніжним.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 0, 5 склянки
- Сир - 250-300 грам
- Вершкове масло - 80 грам
- Йогурт натуральний - 120 мілілітрів(10% жирності або сметана)
- Ванільний цукор - 10 грам
- Зерно зернових - 1 Склянка
- Чорнослив - 10-12 штук
- Сода - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
Збиваємо яйця з цукром і ванільним цукром.
Додаємо сир.
Додаємо йогурт і масло. Все перемішуємо занурювальним блендером.
Насипаємо кукурудзяну муку і дрібку соди.
Додаємо нарізану шматочками курагу і все перемішуємо.
Переливаємо тісто в силіконову форму і відправляємо в духовку. Випікаємо при температурі 170-180 градусів близько 35-40 хвилин.
Кукурудзяний пиріг готовий. Посипаємо його цукровою пудрою і подаємо до столу. Приємного чаювання!