Тушковані зброю
(покроковий рецепт з фото)
Освіжаючий напій, смачний, корисний і легко готується - компот з кураги на трилітрову банку може порадувати вас і взимку і влітку! Компот із сухофруктів вариться в три рахунки. Спробуйте!
Покроковий рецепт приготування компоту з кураги на зиму на трилітрову банку:
Şag1: Курагу добре промити під проточною водою. Бажано двічі.
КРОК 2: Курагу скласти в каструлю і залити холодною водою. Додати трохи цукру. Каструлю поставити на середній вогонь.
Шаг3: Вміст каструлі довести до кипіння і трохи поварити (близько 5 хвилин) і зняти з вогню. Остудити і можна пити.
Такий компот завжди радує своїм смаком, але хочу попередити, що найкраще компот випивати протягом дня і не залишати його. Тому практичніше за все компот варити з ранку і стільки, скільки можете випити за весь день. Пролежавши ніч в холодильнику, він втрачає всі свої корисні і смакові якості.
Хай щастить!
- Чорнослив - 200-250 грам
- Вода - 2 L
- Цукор - - За смаком
Şag1: Курагу добре промити під проточною водою. Бажано двічі.
КРОК 2: Курагу скласти в каструлю і залити холодною водою. Додати трохи цукру. Каструлю поставити на середній вогонь.
Шаг3: Вміст каструлі довести до кипіння і трохи поварити (близько 5 хвилин) і зняти з вогню. Остудити і можна пити.
Такий компот завжди радує своїм смаком, але хочу попередити, що найкраще компот випивати протягом дня і не залишати його. Тому практичніше за все компот варити з ранку і стільки, скільки можете випити за весь день. Пролежавши ніч в холодильнику, він втрачає всі свої корисні і смакові якості.
Хай щастить!