Рецепт Джеми зброю фото

Джеми зброю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Сухофрукти , Чорнослив
Вегетаріанське харчування
Для дітей , Десерт
Джеми , Заготовки
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Смачний джем з кураги доповнить будь-який десерт. Відмінно підійде до випічки. Якщо вам захотілося джему взимку, а запаси порожні, зробіть з кураги! Цукор і курага - Усе, що вам знадобиться.

Опис приготування:

Джем з кураги відмінно підійде до сніданку. Я падаю його з сиром, млинцями і оладками. Так само використовую для десертів. Додаю в морозиво і до пирогів. Рецепт джему з кураги складається буквально з чотирьох кроків - нічого складного. Вибираючи курагу для джему, переконайтеся, що вона висушена натуральним способом, без цукру і інших консервантів. Тоді і джем у вас вийде смачний. Так само для смаку ви можете додати гілочку гвоздики або паличку кориці в каструлю, поки вариться джем з кураги. Але не забудьте її дістати перед тим, як розливати джем по банках. Насолоджуйтесь.

  • Чорнослив - 500 грам
  • Вода - 1-1, 5 L
  • Цукор - 1 кілограм
джеми зброю - фото крок 1
Спочатку залийте водою курагу, щоб вода її повністю покрила. І залиште на ніч. Якщо ви готуєте джем в вихідний, можете залити курагу з ранку і почати подальший приготування після обіду.
джеми зброю - фото крок 2
Потім викладіть розмочену курагу в каструлю і залийте водою.
джеми зброю - фото крок 3
Поваріть курагу десять хвилин, а потім додайте цукру. Варіть джем з кураги годину на середньому вогні.
джеми зброю - фото крок 4
Розлийте ще гарячий джем з кураги по стерилізованих банках. Засукайте і укутайте в ковдру. Коли джем охолоне, мінімум через два дня, можете подавати до столу. Смачного!