Рецепт Антрекот у фользі фото

Антрекот у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На природу , На святковий стіл , Різдво
Гарячі страви , Антрек
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 12 г. 0 хв.

Антрекот у фользі запікається зі спеціями в духовці, загорнутий у фольгу. М'ясо нудиться і виходить ніжним і дуже м'яким. Подавати такий антрекот рекомендую з запеченими овочами та рисом. Смачно!

Опис приготування:

Як приготувати антрекот в фользі?

1. У мисочці змішайте сік одного лимона, оливкова олія, пропущений через прес часник, подрібнений розмарин, імбир, сіль і перець. Цибуля чистий, наріжте півкільцями.

2. Антрекот промийте. Покладіть в миску з герметично закривається кришкою.

3. Залийте м'ясо соусом і викладіть на нього нарізану цибулю. Закрийте кришку посуду.

4. Поставте антрекот в маринаді на нижню полицю холодильника на ніч. Буде досить ї години 6-8.

5. Вранці викладіть м'ясо на фольгу, полийте соусом, в якому воно маринувалося. Можете викласти і кружальця цибулі. Щільно загорніть антрекот в фольгу.

6. М'ясо у фользі викладіть в деко, влийте в нього трохи води.

7. Запікайте антрекот в фользі при температурі 220 градусів протягом години. Через час понизьте температуру до 160 градусів і потім ще хвилин 40. Якщо вся вода з дека википіла, доверху.

Витягніть антрекот і подавайте.

Смачного!


  • Антрек - 450-500 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 3 зубчики
  • Розмарин - 1/2 чайних ложки
  • Імбир - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Цибулина - 1 штука
Як приготувати антрекот в фользі?

1. У мисочці змішайте сік одного лимона, оливкова олія, пропущений через прес часник, подрібнений розмарин, імбир, сіль і перець. Цибуля чистий, наріжте півкільцями.

2. Антрекот промийте. Покладіть в миску з герметично закривається кришкою.

3. Залийте м'ясо соусом і викладіть на нього нарізану цибулю. Закрийте кришку посуду.

4. Поставте антрекот в маринаді на нижню полицю холодильника на ніч. Буде досить ї години 6-8.

5. Вранці викладіть м'ясо на фольгу, полийте соусом, в якому воно маринувалося. Можете викласти і кружальця цибулі. Щільно загорніть антрекот в фольгу.

6. М'ясо у фользі викладіть в деко, влийте в нього трохи води.

7. Запікайте антрекот в фользі при температурі 220 градусів протягом години. Через час понизьте температуру до 160 градусів і потім ще хвилин 40. Якщо вся вода з дека википіла, доверху.

Витягніть антрекот і подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти