Рецепт Пармська шинка в домашніх умовах фото

Пармська шинка в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Свинина
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Кількість порцій: 25
Час приготування: 79 дн. 4 г. 0 хв.

Не обов'язково йти в магазин за м'ясним делікатесом. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт пармской шинки в домашніх умовах і готуємо закуску будинку!

Опис приготування:

Для приготування пармской шинки в домашніх умовах нам знадобиться один окіст (задня частина ноги) середнього розміру. Готується продукт нескладно, але займає час. Багато вам буде потрібно тільки солі. Ящик може бути з будь-якого дерева, головне, щоб окіст туди помістився.

  • Окіст - 1 штука
  • Сіль - 15 кілограм
  • Дерев'яний ящик - 1 штука
пармська шинка в домашніх умовах - фото крок 1
Окіст важить близько 4, 5 кг, тому солі треба багато.
пармська шинка в домашніх умовах - фото крок 2
Сіль викладаємо на дно ящика, гарненько обсипаємо нею окіст. Потім повністю його засипаємо.
пармська шинка в домашніх умовах - фото крок 3
Закрийте ящик і притисніть зверху цеглою. Нехай стоїть дня 3.
пармська шинка в домашніх умовах - фото крок 4
Хоча, може стояти і до двох тижнів. Потім від солі обтрушувати окіст, підвішуємо вниз. Повинен висіти місяці 3 (як мінімум) в темному провітрюваному приміщенні.
пармська шинка в домашніх умовах - фото крок 5
Після довгих місяців очікувань можете спробувати приголомшливо смачну пармскую шинку в домашніх умовах. Тоненько ріжемо. Смачного!

Схожі рецепти