Рецепт Шинка з індички в домашніх умовах фото

Шинка з індички в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
Індичка, Птах, Філе індички
Пісні страви
На обід, На полуденок, На сніданок

Ще моя бабуся розповіла мені, як приготувати шинку з індички в домашніх умовах - легко і шалено смачно! Така шинка відмінно підійде для свят або ситних перекусів на роботі.

Для приготування шинки вам буде потрібно спеціальна форма під назвою "ветчінніца" - це прес, який дозволяє сформувати максимально щільну шинку. Нехай вас не лякає процес приготування, адже він складається з підготовки фаршу і безпосередній варіння шинки. Раджу вам придбати ветчінніцу, так як з її допомогою ви забудете про покупному м'ясному виробі. Приготоване вдома блюдо набагато корисніше, смачніше і натуральніше.

  • Філе індички - 700 грам
  • Буряк - 30 грам
  • Манна крупа - 100 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів (або вершки)
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Мелений коріандр - 1 Чайна ложка
шинка з індички в домашніх умовах - фото крок 1
Подрібніть філе індички в блендері або пропустіть через м'ясорубку. Додайте молоко або вершки, сік буряка, сіль, мускатний горіх, паприку і мелений коріандр. Перемішайте фарш і додайте манну крупу, знову перемішайте фарш.
шинка з індички в домашніх умовах - фото крок 2
Ветчінніцу вистелити пакетом і викладіть в неї фарш максимально щільно. Закрийте ветчінніцу герметичною кришкою і закріпіть пружинками, які входять в комплект ветчінніци.
шинка з індички в домашніх умовах - фото крок 3
Помістіть ветчінніцу в каструлю однакової висоти і заповніть каструлю холодною водою. На найбільшому вогні доведіть воду до кипіння, накрийте кришкою, зменшіть вогонь. Вода повинна знаходитися на межі кипіння, але не кипіти.
шинка з індички в домашніх умовах - фото крок 4
Варіть шинку 70-75 хвилин, після чого повністю остудіть її в ветчінніце і відправте в холодильник на 10 годин. Смачного!

Схожі рецепти