Ковбаса з індички в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Ми розповімо, як готується ковбаса з індички в домашніх умовах. Для цього буде потрібно не так багато інгредієнтів. І всі вони натуральні. Це і робить нашу ковбасу з індички свіжої і дуже смачною!
Така дієтична ковбаска нікого не залишить байдужим. Адже в ній зібрана одна лише користь. Цибуля - для підвищення імунітету і тонусу. Філе індички - саме нешкідливе м'ясо птиці, яке прекрасно засвоюється організмом. І, звичайно ж, спеції: паприка, перець мелений чорний, щепоточка зіри - для пікантності! Смачного!
- Філе індички - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 150 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Спеції - 4 щіпки
Філе промиваємо в холодній воді. Гострим ножем нарізаємо на кубики невеликого розміру. Як варіант: можна прокрутити філе в м'ясорубці. Але я вирішила використовувати перший спосіб.
Очищаємо цибулину, обполіскувати її водою. Дрібно рубаємо наш цибулька на кухонній дошці.
Тепер змішуємо інгредієнти у великій мисці. Приправляємо сіллю, спеціями на смак. Кладемо рослинне масло. Перемішуємо інгредієнти і ставимо на годину в холодильник.
Коли філе промаринуется, дістаємо його з холодильника. Беремо кондитерський шприц з великою насадкою. І з його допомогою начиняє фаршем підготовлену кишку. Утрамбовуємо, зав'язуємо кінчики нашої ковбаски.
Запікаємо в духовці півгодини з додаванням рослинної олії. Температура - 180 градусів. Перевертаємо 1 раз (через 15 хвилин з початку готування), щоб пропеклися з обох сторін.
Я вирішила подавати таку ковбаску з готовим гарніром. Загасила капусту, підготувала овочі та зелень.
Виклала інгредієнти на тарілку і все красиво оформила. Вийшло смачно і естетично!
Варто спробувати!
Варто спробувати!