Рецепт Шинка куряча в домашніх умовах фото

Шинка куряча в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Пісні страви
На святковий стіл
Кількість порцій: 1
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Хочете побалувати себе смачними і натуральними м'ясними делікатесами? Візьміть на замітку рецепт приготування шинки курячої в домашніх умовах з ароматними спеціями.

Опис приготування:

1. Куряче філе вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Чим менше кубики, тим ніжніше буде шинка.

2. У глибоку миску викласти курку. Посолити і поперчити за смаком, при бажанні можна додати улюблені спеції та сушені трави.

3. Часник очистити і подрібнити. Додати до філе і як слід все перемішати.

4. Рецепт приготування шинки курячої в домашніх умовах передбачає використання пакета від соку або молока, наприклад, щоб надати потрібну форму делікатесу.

5. Викласти філе в пакет і щільно притиснути, щоб була мінімальна кількість вільного простору.

6. Знадобиться швидкорозчинний желатин, який потрібно сухим всипати до філе.

7. Це класичний рецепт шинки курячої в домашніх умовах, а при бажанні можна додати також подрібненої моркви, наприклад. Помістити пакет з шинкою в каструлю з водою і зверху притиснути пресом (банкою з водою, наприклад).

8. Варити на повільному вогні близько 90 хвилин, а потім залишити до повного охолодження в пакеті.

9. Перед подачею пакет акуратно розрізати, а шинку нарізати тонкими скибочками.

  • Куряче філе - 1 кілограм
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Желатин - 20 грам
  • Часник - 2-4 зубчиків
1. Куряче філе вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Чим менше кубики, тим ніжніше буде шинка.

2. У глибоку миску викласти курку. Посолити і поперчити за смаком, при бажанні можна додати улюблені спеції та сушені трави.

3. Часник очистити і подрібнити. Додати до філе і як слід все перемішати.

4. Рецепт приготування шинки курячої в домашніх умовах передбачає використання пакета від соку або молока, наприклад, щоб надати потрібну форму делікатесу.

5. Викласти філе в пакет і щільно притиснути, щоб була мінімальна кількість вільного простору.

6. Знадобиться швидкорозчинний желатин, який потрібно сухим всипати до філе.

7. Це класичний рецепт шинки курячої в домашніх умовах, а при бажанні можна додати також подрібненої моркви, наприклад. Помістити пакет з шинкою в каструлю з водою і зверху притиснути пресом (банкою з водою, наприклад).

8. Варити на повільному вогні близько 90 хвилин, а потім залишити до повного охолодження в пакеті.

9. Перед подачею пакет акуратно розрізати, а шинку нарізати тонкими скибочками.

Схожі рецепти