Шинка куряча в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Хочете побалувати себе смачними і натуральними м'ясними делікатесами? Візьміть на замітку рецепт приготування шинки курячої в домашніх умовах з ароматними спеціями.
1. Куряче філе вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Чим менше кубики, тим ніжніше буде шинка.
2. У глибоку миску викласти курку. Посолити і поперчити за смаком, при бажанні можна додати улюблені спеції та сушені трави.
3. Часник очистити і подрібнити. Додати до філе і як слід все перемішати.
4. Рецепт приготування шинки курячої в домашніх умовах передбачає використання пакета від соку або молока, наприклад, щоб надати потрібну форму делікатесу.
5. Викласти філе в пакет і щільно притиснути, щоб була мінімальна кількість вільного простору.
6. Знадобиться швидкорозчинний желатин, який потрібно сухим всипати до філе.
7. Це класичний рецепт шинки курячої в домашніх умовах, а при бажанні можна додати також подрібненої моркви, наприклад. Помістити пакет з шинкою в каструлю з водою і зверху притиснути пресом (банкою з водою, наприклад).
8. Варити на повільному вогні близько 90 хвилин, а потім залишити до повного охолодження в пакеті.
9. Перед подачею пакет акуратно розрізати, а шинку нарізати тонкими скибочками.
- Куряче філе - 1 кілограм
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Желатин - 20 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
2. У глибоку миску викласти курку. Посолити і поперчити за смаком, при бажанні можна додати улюблені спеції та сушені трави.
3. Часник очистити і подрібнити. Додати до філе і як слід все перемішати.
4. Рецепт приготування шинки курячої в домашніх умовах передбачає використання пакета від соку або молока, наприклад, щоб надати потрібну форму делікатесу.
5. Викласти філе в пакет і щільно притиснути, щоб була мінімальна кількість вільного простору.
6. Знадобиться швидкорозчинний желатин, який потрібно сухим всипати до філе.
7. Це класичний рецепт шинки курячої в домашніх умовах, а при бажанні можна додати також подрібненої моркви, наприклад. Помістити пакет з шинкою в каструлю з водою і зверху притиснути пресом (банкою з водою, наприклад).
8. Варити на повільному вогні близько 90 хвилин, а потім залишити до повного охолодження в пакеті.
9. Перед подачею пакет акуратно розрізати, а шинку нарізати тонкими скибочками.