Куряча тушонка в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите тушонку, то пропоную дізнатися, як приготувати курячу тушонку в домашніх умовах. Ви здивуєтеся тому, наскільки по-іншому буде звучати смак цієї страви, якщо зробите його самі.
Регулярні консерви - прекрасний доказ того, що домашнє завжди смачніше покупного! Від такої страви просто не відірватися, можна наминати ложками або поєднувати з улюбленими продуктами. А знадобитися всього чотири складових.
Тушонка завжди стане в нагоді, коли потрібно швидко приготувати вечерю для родини або раптово наскочили гостей.
- Куряче м'ясо - 2 кілограма
- Лавровий лист - 3 штуки
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Чорний мелений перець - За смаком
Куряче м'ясо промийте і висушіть. По можливості видаліть дрібні кісточки і прожилки. Шкіру можна залишити. Потім наріжте м'ясо невеликими шматочками.
Додайте в м'ясо сіль, перець і лавровий лист. Добре перемішайте. Розподіліть курку по банках. Накрийте кришками для закачування, але поки не закочуйте. Приберіть банки в духову шафу.
Увімкніть духовку на 150 градусів. Залишилося загасити м'ясо. Цей процес займає 2, 5 - 3 годину. Можна тримати і довше, якщо хочете отримати абсолютно м'яке розвалюється м'ясо.
Тушонку можна вже пробувати. А для зберігання закатати банки металевими кришками. Дайте їм охолонути і потім відправляйте в прохолодне місце.