Рецепт Пармська шинка з руколою фото

Пармська шинка з руколою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Субпродукти , Грейпфрут , Фрукти , Зелень , Шинка , Рукола
Для діабетиків
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3
Час приготування: 15 хв.

Пропоную вашій увазі легкий і вишуканий салат для любителів оригінальних страв. Рецепт пармской шинки з руколою знадобиться кожній господині.

Опис приготування:

Сама по собі пармська шинка вже смачна, але її можна не тільки як закуску подавати. З грейпфрутом і кедровими горішками вона являє собою цілком святкове блюдо для званої вечері. Для приготування пармской шинки з руколою нам буде потрібно свіжа рукола, кедрові горішки (можете замінити на насіння) і бальзамічний оцет для соусу (можна просто оливковою олією скропити).

  • Рукола - 200 грам
  • Грейпфрут - 1 штука
  • Пармська шинка - 100 грам
  • Кедрові горішки або насіння - 50-80 грам
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком
  • Мед - 1 Ст. Ложка
пармська шинка з руколою - фото крок 1
Промийте рукколу.
пармська шинка з руколою - фото крок 2
Грейпфрут чистимо і ділимо на шматочки.
пармська шинка з руколою - фото крок 3
Шинку краще порізати на середні шматочки.
пармська шинка з руколою - фото крок 4
Змішуємо інгредієнти, додаємо спеції за смаком, мідь, оцет і масло. Перемішуємо акуратно.
До готової пармской шинці з руколою додайте горішки перед подачею. Смачного!

Схожі рецепти