Пармська шинка з руколою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі легкий і вишуканий салат для любителів оригінальних страв. Рецепт пармской шинки з руколою знадобиться кожній господині.
Сама по собі пармська шинка вже смачна, але її можна не тільки як закуску подавати. З грейпфрутом і кедровими горішками вона являє собою цілком святкове блюдо для званої вечері. Для приготування пармской шинки з руколою нам буде потрібно свіжа рукола, кедрові горішки (можете замінити на насіння) і бальзамічний оцет для соусу (можна просто оливковою олією скропити).
- Рукола - 200 грам
- Грейпфрут - 1 штука
- Пармська шинка - 100 грам
- Кедрові горішки або насіння - 50-80 грам
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Мед - 1 Ст. Ложка
Промийте рукколу.
Грейпфрут чистимо і ділимо на шматочки.
Шинку краще порізати на середні шматочки.
Змішуємо інгредієнти, додаємо спеції за смаком, мідь, оцет і масло. Перемішуємо акуратно.
До готової пармской шинці з руколою додайте горішки перед подачею. Смачного!
До готової пармской шинці з руколою додайте горішки перед подачею. Смачного!