Тефтелі в духовці зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Не знаю, що приготувати з м'яса? Спробуйте взяти на замітку простий рецепт тефтелей в духовці зі сметаною, які стануть відмінним варіантом для всієї родини.
1. Насамперед потрібно пропустити через м'ясорубку вимите і обсушене м'ясо. Використовувати можна як свинину чи яловичину, так і змішаний фарш.
2. Викласти в невелику мисочку і вбити яйце.
3. Часник з цибулею також очистити і подрібнити.
4. Посолити і поперчити фарш за смаком. Якщо виходить сухуватим, в рецепт приготування тефтелей в духовці зі сметаною можна додати також трохи молока або вершків.
5. Сформувати невеликі кульки з фаршу і викласти на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
6. Поки обсмажуються тефтелі можна підготувати жароміцних форму.
7. Сметану посолити трохи і додати подрібнену свіжу (можна сушену) зелень. До жирної сметані можна додати трохи води.
8. Викласти обсмажені тефтелі в форму і залити сметаною.
9. Запікати тефтелі в духовці зі сметаною в домашніх умовах близько 20 хвилин до готовності.
При бажанні можна в форму додати також ложку томатної пасти, щоб додати соусу колір, а зверху присипати тертим сиром.
- М'ясо - 500 грам
- Крем - 300 грам
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1-3 зубчиків
- Панірувальні сухарі - 100 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Свіжа зелень - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Яйце - 1 штука
2. Викласти в невелику мисочку і вбити яйце.
3. Часник з цибулею також очистити і подрібнити.
4. Посолити і поперчити фарш за смаком. Якщо виходить сухуватим, в рецепт приготування тефтелей в духовці зі сметаною можна додати також трохи молока або вершків.
5. Сформувати невеликі кульки з фаршу і викласти на сковороду з розігрітим рослинним маслом.
6. Поки обсмажуються тефтелі можна підготувати жароміцних форму.
7. Сметану посолити трохи і додати подрібнену свіжу (можна сушену) зелень. До жирної сметані можна додати трохи води.
8. Викласти обсмажені тефтелі в форму і залити сметаною.
9. Запікати тефтелі в духовці зі сметаною в домашніх умовах близько 20 хвилин до готовності.
При бажанні можна в форму додати також ложку томатної пасти, щоб додати соусу колір, а зверху присипати тертим сиром.