Рецепт Тефтелі в духовці зі сметаною фото

Тефтелі в духовці зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 12-15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Не знаю, що приготувати з м'яса? Спробуйте взяти на замітку простий рецепт тефтелей в духовці зі сметаною, які стануть відмінним варіантом для всієї родини.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно пропустити через м'ясорубку вимите і обсушене м'ясо. Використовувати можна як свинину чи яловичину, так і змішаний фарш.

2. Викласти в невелику мисочку і вбити яйце.

3. Часник з цибулею також очистити і подрібнити.

4. Посолити і поперчити фарш за смаком. Якщо виходить сухуватим, в рецепт приготування тефтелей в духовці зі сметаною можна додати також трохи молока або вершків.

5. Сформувати невеликі кульки з фаршу і викласти на сковороду з розігрітим рослинним маслом.

6. Поки обсмажуються тефтелі можна підготувати жароміцних форму.

7. Сметану посолити трохи і додати подрібнену свіжу (можна сушену) зелень. До жирної сметані можна додати трохи води.

8. Викласти обсмажені тефтелі в форму і залити сметаною.

9. Запікати тефтелі в духовці зі сметаною в домашніх умовах близько 20 хвилин до готовності.

При бажанні можна в форму додати також ложку томатної пасти, щоб додати соусу колір, а зверху присипати тертим сиром.

  • М'ясо - 500 грам
  • Крем - 300 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1-3 зубчиків
  • Панірувальні сухарі - 100 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Свіжа зелень - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Яйце - 1 штука
1. Насамперед потрібно пропустити через м'ясорубку вимите і обсушене м'ясо. Використовувати можна як свинину чи яловичину, так і змішаний фарш.

2. Викласти в невелику мисочку і вбити яйце.

3. Часник з цибулею також очистити і подрібнити.

4. Посолити і поперчити фарш за смаком. Якщо виходить сухуватим, в рецепт приготування тефтелей в духовці зі сметаною можна додати також трохи молока або вершків.

5. Сформувати невеликі кульки з фаршу і викласти на сковороду з розігрітим рослинним маслом.

6. Поки обсмажуються тефтелі можна підготувати жароміцних форму.

7. Сметану посолити трохи і додати подрібнену свіжу (можна сушену) зелень. До жирної сметані можна додати трохи води.

8. Викласти обсмажені тефтелі в форму і залити сметаною.

9. Запікати тефтелі в духовці зі сметаною в домашніх умовах близько 20 хвилин до готовності.

При бажанні можна в форму додати також ложку томатної пасти, щоб додати соусу колір, а зверху присипати тертим сиром.

Схожі рецепти