Тефтелі зі сметаною підливою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам хочеться простої домашньої кухні, чогось дуже смачного, зразок того, що готувала ваша мама чи бабуся, то ось спеціально для вас відмінний рецепт тефтелей зі сметаною підливою.
Опис приготування:
Цей простий рецепт тефтелей зі сметаною підливою відмінно підійде молодим господаркам, які тільки роблять свої перші кроки в мистецтві кулінарії, тому що він неймовірно легкий, і будь-який з ним впорається. Ну а про відмінний смак тефтелей навіть і говорити нема чого - це те блюдо, яке всім нам добре знайоме і ніколи не набридне. Та й як можна відязикатися від цих чудових м'ясних кульок, ніжних і м'яких, з ароматною сметаною підливою? ! зареєструватися…. Це справжній смак дитинства, принаймні, мого. Тому якщо у вас є пів кіло фаршу і баночка сметани, то нічого тут навіть і думати, тефтелі - це найкраще, що можна зробити з цих простих інгредієнтів, а ось і чудовий рецепт приготування тефтелей зі сметаною підливою, який допоможе вам швидко з усім впоратися.
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Мал - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Крем - 0, 5 склянки
- Борошно - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком