Рецепт Курячі тефтелі з підливою фото

Курячі тефтелі з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Дієтичне харчування , ПП рецепти
На обід , На вечерю , Для дітей
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Цим рецептів зі мною поділилася подруга. Мені сподобалося те, що за короткий термін часу, виходять не тільки смачні тюфтельки, але і підлива густа. Дивіться рецепт!

Опис приготування:

Щоб приготувати тефтелі з підливою знадобиться свіже м'ясо і томатна паста, також спеції. Приготуйте фарш з м'яса з цибулею і часником. Обсмажте тюфтельки на рослинній олії і залийте томатно-борошняної сумішшю. Протушкувати до готовності. Хай щастить!

  • Куряча грудка велика - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Яйце - 1 штука
  • Рис круглий - 80 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Томатна паста - 70 грам
  • Лавровий лист - 1-2 штук
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Рослинна олія рафінована - 3-4 Ст. Ложок
  • Вода - 2-3 склянок
курячі тефтелі з підливою - фото крок 1
Приготуйте продукти для тефтелей. Також знадобиться м'ясорубка або блендер для подрібнення м'яса.
курячі тефтелі з підливою - фото крок 2
Вимийте курячу грудку. Зніміть з неї шкіру, м'ясо зріжте обережно з кісточки. Поріжте його шматочками і покладіть в блендер. Туди ж додайте сіль, перець чорний мелений, цибуля і часник.
курячі тефтелі з підливою - фото крок 3
Подрібніть. Фарш готовий.
курячі тефтелі з підливою - фото крок 4
Візьміть глибоку посудину. Пересипьте фарш туди, додайте рис перебраний і вимитий, сире яйце.
курячі тефтелі з підливою - фото крок 5
Перемішайте.
курячі тефтелі з підливою - фото крок 6
Розігрійте масло рослинне в сковороді. Змочіть руки холодною водою і сформуйте тефтелі. Викладайте їх в гаряче масло і обсмажуйте з усіх боків до скориночки.
курячі тефтелі з підливою - фото крок 7
Розведіть у воді томатну пасту, додайте сіль і спеції, лавровий лист і борошно. Залийте томатно-борошняної сумішшю тефтелі. Доведіть до кипіння. Гасіть під кришкою на дуже маленькому вогні 30-35 хвилин до готовності рису і м'яса. Якщо хочете отримати більше підливи, збільште кількість води.
курячі тефтелі з підливою - фото крок 8
Тефтелі з підливою готові! приємного!

Схожі рецепти