Рецепт М'ясні тефтелі з підливою фото

М'ясні тефтелі з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 1 г. 20 хв.

М'ясні тефтелі з сметанно-томатною підливою - це чудове блюдо, яким Ви досхочу нагодуйте як своїх домочадців, так і гостей! Всім напевно сподобається!

Опис приготування:

Приготуйте м'ясні тефтелі з підливою - блюдо соковите, пікантне і надзвичайно смачне! Як гарнір до нього можна подати макарони, гречку, картопляне пюре і т.Д. Обід вийде не тільки смачним, але і ситним! Як приготувати м'ясні тефтелі з підливою? розповідаю!

  • М'ясний фарш - 500-700 грам (яловичина, свинина)
  • Мал - 0, 5 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1-2 штук
  • Морква - 1-2 штук
  • Крем - 0, 5 склянки (або вершки)
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка (або 3, якщо використовуєте томатний соус)
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
м'ясні тефтелі з підливою - фото крок 1
1. Мал варимо до напівготовності на слабкому вогні.
м'ясні тефтелі з підливою - фото крок 2
2. Цибулю дрібно нарізаємо.
м'ясні тефтелі з підливою - фото крок 3
3. Моркву натираємо на крупній тертці.
м'ясні тефтелі з підливою - фото крок 4
4. Обсмажуємо моркву з цибулею на олії хвилини 2-3.
м'ясні тефтелі з підливою - фото крок 5
5. Далі змішуємо м'ясний фарш з рисом і половиною обсмажених овочів. Vbivaem яйця, солимо і перчимо. Гарненько перемішуємо всі компоненти і ліпимо з отриманої маси кульки діаметром приблизно 5 см.
м'ясні тефтелі з підливою - фото крок 6
6. Форму для запікання змащуємо рослинним маслом, потім викладаємо в неї м'ясні кульки і відправляємо в духовку. Запікаємо хвилини 2, щоб тефтелі подрумянились.
м'ясні тефтелі з підливою - фото крок 7
7. Тим часом готуємо соус: перемішуємо сметану, томатну пасту і решту моркви з цибулею. Можна також додати дрібно нарізаної зелені. Солимо і перчимо, після чого знову перемішуємо. Якщо соус вийде дуже густим, додайте в нього трохи окропу.
м'ясні тефтелі з підливою - фото крок 8
8. Заливаємо соусом тефтелі і продовжуємо запікати приблизно 35 хвилин.
м'ясні тефтелі з підливою - фото крок 9
9. Тефтелі з підливою готові! Смачного!

Схожі рецепти