Рецепт М'ясні фрикадельки з підливою фото

М'ясні фрикадельки з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Яловичина
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрикадельки

Коли не знаєте, що б зробити в якості гарячого на обід або вечерю, на виручку прийде цей простий і дуже класний варіант, як приготувати м'ясні фрикадельки з підливою. Смачно, ситно і нескладно!

В даному випадку фрикадельки не чисто м'ясні, а з додаванням хліба. Причому він не пропущений через м'ясорубку, а просто нарізаний кубиками. Це надає не тільки консистенцію фаршу, але і цікавий смак готового блюда. Що стосується соусу, то тут можуть бути варіанти: домашній, приготований з помідорів зі спеціями, наприклад, або покупної. Подавати до столу такі фрикадельки можна з макаронами, картоплею, кашами і будь-якими овочами за смаком.

  • Хліб - 250 грам(+ молоко)
  • Томатний соус - 1 літр
  • Часник - 2 зубчики
  • Зелень - 1 щіпка
  • Яйце - 2 штуки
  • Борошно - 1-2 Ст. Ложок
  • Свинячий фарш - 250 грам
  • Фарш із яловичини - 350 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
м'ясні фрикадельки з підливою - фото крок 1
1. З'єднайте пропущену через м'ясорубку свинину і яловичину.
м'ясні фрикадельки з підливою - фото крок 2
2. Хліб наріжте кубиками і замочіть в молоці.
м'ясні фрикадельки з підливою - фото крок 3
3. Очистіть і подрібніть часник, збийте яйце, наріжте дрібно трохи свіжої зелені.
м'ясні фрикадельки з підливою - фото крок 4
4. У глибоку миску до фаршу відправте віджатий від молока хліб, яйце, часник, зелень, сіль, перець. Можна також додати трохи тертого сиру. Ретельно перемішайте.
м'ясні фрикадельки з підливою - фото крок 5
5. Вийшов ось такий однорідний фарш.
м'ясні фрикадельки з підливою - фото крок 6
6. До цього часу можна поставити на вогонь каструлю або сотейник з томатним соусом. Нехай потихеньку закипає.
м'ясні фрикадельки з підливою - фото крок 7
7. Змочіть злегка руки і сформуйте з фаршу невеликі фрикадельки.
м'ясні фрикадельки з підливою - фото крок 8
8. Присипте їх злегка борошном.
м'ясні фрикадельки з підливою - фото крок 9
9. Опускайте по одній в киплячий соус. Гасіть на повільному вогні близько 30-45 хвилин, в залежності від розміру кульок.
м'ясні фрикадельки з підливою - фото крок 10
10. Готові м'ясні фрикадельки з підливою подавайте з гарніром за смаком. Смачного!

Схожі рецепти