Фрикадельки в духовці з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Ароматні м'ясні фрикадельки, та ще й з ніжною підливою сподобаються всій родині. Готуємо прямо зараз за рецептом фрикадельок в духовці з підливою!
Фрикадельки можна готувати не тільки в каструльці або на сковороді. Якщо їх запекти, вийде навіть краще - всередині вони будуть соковиті, а зовні корочка буде смачна. Для приготування фрикадельок в духовці з підливою мені знадобився свинячий фарш, можна додати яловичого, щоб не так жирно було. Подати можна фрикадельки зі спагеті. Дивимося рецепт.
- Фарш - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Хліб - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Помідори - 200 грам
- Томатна паста - 4 Ст. Ложки
- Вино - 150 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Робимо соус: в блендері подрібнюємо помідори з томатною пастою.
Дрібно порізану цибулю обсмажуємо до золотистого кольору.
Додаємо томатну суміш і вино.
А також спеції, тушкуємо хвилин 10.
Тепер фрикадельки: змішуємо фарш, яйця, спеції, подрібнену цибулю і вимочений у воді хліб.
Формуємо фрикадельки, викладаємо на фольгу і запікаємо при 180 З хвилин 15.
А тепер тушкуємо фрикадельки в нашому соусі хвилин 5, щоб просочилися.
Готові фрикадельки в духовці з підливою подаємо з макаронами. Смачного!
Готові фрикадельки в духовці з підливою подаємо з макаронами. Смачного!