Рецепт М'ясні кульки з підливою фото

М'ясні кульки з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрикадельки

Фрикадельки часто готують в нашій родині, ведь с ними мало мороки, вони підходять до будь-якого гарніру. Окремо або разом з ними можете зробити підливу. Розповім, як приготувати м'ясні кульки з підливою.

Такі кульки готую з суміші яловичого і свинячого фаршу. Навіть якщо у вас був негативний досвід приготування м'ясних кульок, з цим рецептом ви впораєтеся на раз-два. Цей рецепт цілком може стати вашим сімейним, адже фрикадельки в підливі - це відмінне блюдо для вечері, обіду і навіть святкового столу.

  • Вершкове масло - 8 Ст. Ложок
  • Цибуля - 1 штука
  • Молоко - 2/3 склянки
  • Хліб - 4-5 скибочок
  • Яйця - 2 штуки
  • Фарш із яловичини - 600 грам
  • Свинячий фарш - 450 грам
  • Сіль, мелений перець - За смаком
  • Мелений мускатний горіх - 1 Чайна ложка
  • Кардамон - 1 Чайна ложка
  • Борошно - 1/3 склянки
  • Яловичий бульйон - 900 мілілітрів
  • Крем - 0, 5-1 склянки
м'ясні кульки з підливою - фото крок 1
1. Обсмажте нарізану дрібно цибулю в 2 столових ложках вершкового масла, перекладіть в тарілку. Скибочки хліба замочіть в молоці, розімніть його руками і змішайте з двома видами фаршу, з цибулею, яйцями, сіллю, перцем, мускатним горіхом, kardamonom. Сформуйте невеликі фрикадельки і обсмажити їх партіями в сковороді з розтопленим вершковим маслом.
м'ясні кульки з підливою - фото крок 2
2. Викладіть все фрикадельки на деко і відкладіть їх в сторону, а сковороду поверніть на вогонь.
м'ясні кульки з підливою - фото крок 3
3. Додайте в масло борошно, лопаткою розмішайте.
м'ясні кульки з підливою - фото крок 4
4. Доведіть суміш до утворення злегка коричневою суміші.
м'ясні кульки з підливою - фото крок 5
5. Влийте в сковороду невеликими порціями бульйон, трохи перемішуючи після кожної порції.
м'ясні кульки з підливою - фото крок 6
6. Готовий соус посоліть трохи і поперчіть, прогрійте його гарненько.
м'ясні кульки з підливою - фото крок 7
7. Викладіть в соус фрикадельки в один шар, тому, можливо, доведеться готувати порційно. Гасіть фрикадельки на слабкому вогні під закритою кришкою близько 7-10 хвилин.
м'ясні кульки з підливою - фото крок 8
8. Викладіть готові фрикадельки з соусом в тарілку, перемішайте зі сметаною і подавайте до столу.

Схожі рецепти