Глазуровані м'ясні кульки
(покроковий рецепт з фото)
Чи знаєте ви, як приготувати глазуровані м'ясні кульки? Це цікаве і просте в приготуванні блюдо. Для глазурі можна використовувати різні фруктові соки, в тому числі консервовані.
Подавайте такі кульки на шпажках, на часточках фруктів або в якості гарячого блюда з будь-яким гарніром. М'ясні кульки можна зробити на основі яловичого, свинячого або курячого фаршу. Кульки можна зробити будь-якої форми. Заготовки (м'ясні кульки) можна зробити заздалегідь, заморозити і використовувати при необхідності.
- Бекон - 100 грам
- Шинка - 450 грам
- Свинячий фарш - 450 грам
- Яйця - 2 штуки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Коричневий цукор - 0, 5 склянки
- Гірчичний (порошок) - 4 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Ананасовий сік - 1 Склянка
- Яблучний оцет - 0, 5 склянки
- Кетчуп - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 1 Чайна ложка
- Холодна вода - 2 Ст. Ложки
1. У чаші комбайна подрібніть шинку і бекон.
2. Змішайте подрібнені інгредієнти з фаршем, яйцями, панірувальними сухарями, 2 чайними ложками сухої гірчиці, сіллю, 2 чайними ложками ананасового соку і 2 столовими ложками цукру.
3. Сформуйте невеликі кульки і викладіть у форму запікання або на деко. Змішайте ананасовий сік, цукор, яблучний оцет, кетчуп і доведіть до кипіння, змішайте в окремій ємності крохмаль і воду, введіть в гарячу глазур, зніміть з вогню і перемішайте. Запікайте фрикадельки в розігрітому до 180 градусів духовці 10 хвилин, потім змастіть глазур'ю.
4. Надішліть кульки знову в духовку на 15-20 хвилин, знову запікайте. Готові кульки також змастіть глазур'ю.
5. Подавати кульки можна в якості закуски на шпажках або в колечках ананаса.