Рецепт М'ясні кульки з яловичого фаршу фото

М'ясні кульки з яловичого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 55 хв.

М'ясні кульки з яловичого фаршу - швидкий в приготуванні, дуже смачний і оригінальний обід або вечерю як для буденного, так і для вихідного дня. Просто, швидко і дуже смачно.

Опис приготування:

Рецепт м'ясних кульок з яловичого фаршу:

1. Змішуємо яловичий фарш, сухарі, петрушку і спеції. Додаємо до фаршу 1 чашку тертого пармезана. Гарненько вимішуємо фарш.

2. З отримав фаршу формуємо м'ясні кульки, викладаємо їх в форму для запікання. Запікаємо 35-40 хвилин при 200 градусах.

3. Тим часом, приготуємо соус до наших кулькам. У каструльці розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього дрібно нарізану цибулю. Обсмажуємо на середньому вогні до м'якості цибулі. Додаємо борошно, швидко перемішуємо. Вливаємо молоко і уварюємо соус на середньому вогні до потрібної консистенції.

Готові м'ясні кульки подаємо з готовим соусом. Смачного!


  • Фарш яловичий - 750 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Молоко - 300 мілілітрів
Рецепт м'ясних кульок з яловичого фаршу:

1. Змішуємо яловичий фарш, сухарі, петрушку і спеції. Додаємо до фаршу 1 чашку тертого пармезана. Гарненько вимішуємо фарш.

2. З отримав фаршу формуємо м'ясні кульки, викладаємо їх в форму для запікання. Запікаємо 35-40 хвилин при 200 градусах.

3. Тим часом, приготуємо соус до наших кулькам. У каструльці розтоплюємо вершкове масло, додаємо в нього дрібно нарізану цибулю. Обсмажуємо на середньому вогні до м'якості цибулі. Додаємо борошно, швидко перемішуємо. Вливаємо молоко і уварюємо соус на середньому вогні до потрібної консистенції.

Готові м'ясні кульки подаємо з готовим соусом. Смачного!

Схожі рецепти