Рецепт Біфштекс з яловичого фаршу фото

Біфштекс з яловичого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
М'ясо , Фарш , Яловичина
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Легкий біфштекс з яловичого фаршу з цибулею. Швидко, просто, смачно і дуже ситно. Дивимося і запам'ятовуємо рецепт.

Опис приготування:

Робимо і заправляємо спеціями фарш, потім формуємо біфштекси і смажимо на гарячій сковороді на олії. У тій же сковороді, де смажилися біфштекси, обсмажуємо цибулю. Готово!

  • Яловичина - 400 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Сіль і перець, спеції - За смаком
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - За смаком
біфштекс з яловичого фаршу - фото крок 1
З яловичини приготуйте фарш. Покупної фарш не зовсім підходить. Потрібен свіжий фарш з хорошого м'яса без домішок (без сала, хліба, лука).
біфштекс з яловичого фаршу - фото крок 2
До отриманого фаршу додайте спеції за смаком.
біфштекс з яловичого фаршу - фото крок 3
Влийте воду і вимішайте фарш до однорідності. Побийте фарш, щоб він став щільним. Він буде добре тримати форму, якщо фарш добре вибити. Його просто треба підняти над мискою і з силою кинути в неї. Яйця в фарш не додають.
біфштекс з яловичого фаршу - фото крок 4
З отриманого фаршу сформуйте котлетки плоскої форми.
біфштекс з яловичого фаршу - фото крок 5
Обсмажте їх на сковороді з додаванням рослинної олії (без кришки).
біфштекс з яловичого фаршу - фото крок 6
Ріпчасту цибулю нарізати півкільцями. Присипати 2 ст. Ложками борошна. Перемішати. Борошно має прилипнути до цибулі.
біфштекс з яловичого фаршу - фото крок 7
Обтрусіть зайву муку. Лук обсмажте на олії.
Подайте біфштекс з хрустким цибулею до столу.

Схожі рецепти