Пельмені з яловичого фаршу з цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите смачно поїсти всією сім'єю, то пропоную пельмені з яловичого фаршу з цибулею. Готувати їх можна на Пельменниці або ручним способом. Фарш сьогодні з яловичини з додаванням цибулі.
Тісто для таких пельменів готується на гарячій воді. Я перепробувала багато варіантів (на крижаній воді, на мінеральній воді, на молоці), але цей мені подобається найбільше. Всього 1 годину у мене пішов на приготування домашніх пельменів в кількості 30 невеликих штук. Якщо у вас є готовий фарш і пельменниця, то часу знадобиться ще менше.
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Цибуля - 1-2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно - 2, 5 склянки (скільки візьме)
1. Фарш для пельменів кожен бере по своєму смаку: свинячий, яловичий, курячий або комбінований. У нашій родині люблять будь, але сьогодні у мене була яловичина і я перекрутила її разом з цибулею. Сіль і спеції додайте за смаком.
2. Тісто також кожен використовує будь-який. Я віддаю перевагу на гарячій воді - перевірений варіант. Отже, в гарячу воду додаємо сіль і всипаємо борошно. Замішуємо швидко тісто, оскільки воно відразу заварюється.
3. Вимішуйте до тих пір, поки тісто не стане еластичним. Потім розділіть його на частини і розгортайте кожну частина досить тонко.
4. Видавлюємо форми бажаного розміру. Для цього можна брати кільця-форми, стопку або стакан (залежить від розміру бажаних пельменів).
5. Тепер в кожну частину додаємо фарш, зліплюють щільно тісто і звертаємо до середини, щоб отримати звичну форму пельменів.
6. Одну частину пельменів ми варимо, а решта на дошці відправляємо в морозильну камеру. Після того як вони замороження, їх потрібно перекласти в пакет і зберігати там же.
7. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько 30 невеликих пельменів.
8. Я готувала дитині, тому не додавала нічого, крім вершкового масла. Ви ж їжте їх з майонезом, сметаною, гірчицею або іншими добавками за смаком.