Рецепт Пельмені з яловичого фаршу з цибулею фото

Пельмені з яловичого фаршу з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Фарш , Яловичина
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите смачно поїсти всією сім'єю, то пропоную пельмені з яловичого фаршу з цибулею. Готувати їх можна на Пельменниці або ручним способом. Фарш сьогодні з яловичини з додаванням цибулі.

Опис приготування:

Тісто для таких пельменів готується на гарячій воді. Я перепробувала багато варіантів (на крижаній воді, на мінеральній воді, на молоці), але цей мені подобається найбільше. Всього 1 годину у мене пішов на приготування домашніх пельменів в кількості 30 невеликих штук. Якщо у вас є готовий фарш і пельменниця, то часу знадобиться ще менше.

  • Фарш із яловичини - 400 грам
  • Цибуля - 1-2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Борошно - 2, 5 склянки (скільки візьме)
пельмені з яловичого фаршу з цибулею - фото крок 1
1. Фарш для пельменів кожен бере по своєму смаку: свинячий, яловичий, курячий або комбінований. У нашій родині люблять будь, але сьогодні у мене була яловичина і я перекрутила її разом з цибулею. Сіль і спеції додайте за смаком.
пельмені з яловичого фаршу з цибулею - фото крок 2
2. Тісто також кожен використовує будь-який. Я віддаю перевагу на гарячій воді - перевірений варіант. Отже, в гарячу воду додаємо сіль і всипаємо борошно. Замішуємо швидко тісто, оскільки воно відразу заварюється.
пельмені з яловичого фаршу з цибулею - фото крок 3
3. Вимішуйте до тих пір, поки тісто не стане еластичним. Потім розділіть його на частини і розгортайте кожну частина досить тонко.
пельмені з яловичого фаршу з цибулею - фото крок 4
4. Видавлюємо форми бажаного розміру. Для цього можна брати кільця-форми, стопку або стакан (залежить від розміру бажаних пельменів).
пельмені з яловичого фаршу з цибулею - фото крок 5
5. Тепер в кожну частину додаємо фарш, зліплюють щільно тісто і звертаємо до середини, щоб отримати звичну форму пельменів.
пельмені з яловичого фаршу з цибулею - фото крок 6
6. Одну частину пельменів ми варимо, а решта на дошці відправляємо в морозильну камеру. Після того як вони замороження, їх потрібно перекласти в пакет і зберігати там же.
пельмені з яловичого фаршу з цибулею - фото крок 7
7. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить близько 30 невеликих пельменів.
пельмені з яловичого фаршу з цибулею - фото крок 8
8. Я готувала дитині, тому не додавала нічого, крім вершкового масла. Ви ж їжте їх з майонезом, сметаною, гірчицею або іншими добавками за смаком.

Схожі рецепти