Котлети з яловичого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Котлети з яловичого фаршу завжди були поширеним повсякденним блюдом, і будь-яка господиня час від часу готує свою сім'ю котлетки. Якщо ви шукаєте хороший перевірений рецепт котлети - вам сюди!
Домашні котлети завжди були одним з моїх улюблених страв. Особливо смачно було вночі стягнутий холодну котлетку і тихенько з'їсти її з шматком батона. Сьогодні я розповім вам, як приготувати котлети з яловичого фаршу.
1. Відріжте кірку з білого хліба, розламайте м'якуш на великі шматки і замочіть в теплому молоці.
2. Цибулю очистіть і потріть на дрібній тертці.
3. У глибокій мисці змішайте фарш, хлібну кашку, цибуля, яйце, сіль і приправи. Гарненько розмішайте інгредієнти, а потім трохи відбийте фарш об стіл або про дно миски.
4. Сформуйте однакові котлети, обваляйте їх у борошні, а потім обсмажте на олії з двох боків до появи рум'яної скоринки.
Тепер ви знаєте, як приготувати котлети з яловичого фаршу. Смачного!
- Фарш яловичий - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Білий хліб - 100 грам
- Молоко - 150 мілілітрів
- Сіль, перець - - За смаком
- Борошно - 4 Ст. Ложки
1. Відріжте кірку з білого хліба, розламайте м'якуш на великі шматки і замочіть в теплому молоці.
2. Цибулю очистіть і потріть на дрібній тертці.
3. У глибокій мисці змішайте фарш, хлібну кашку, цибуля, яйце, сіль і приправи. Гарненько розмішайте інгредієнти, а потім трохи відбийте фарш об стіл або про дно миски.
4. Сформуйте однакові котлети, обваляйте їх у борошні, а потім обсмажте на олії з двох боків до появи рум'яної скоринки.
Тепер ви знаєте, як приготувати котлети з яловичого фаршу. Смачного!