Соковиті котлети з яловичого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Для того щоб ваші яловичі котлетки вийшли неймовірно ніжні і соковиті, необхідно знати кілька простих правил їх приготування або прочитати мій рецепт соковитих котлет з яловичого фаршу.
Напевно, важко знайти людину, який би не любив смачні м'ясні котлетки. Я теж дуже їх люблю, і у мене є свій власний рецепт приготування соковитих котлет з яловичого фаршу, яким я сьогодні з радістю поділюся з вами. Насправді він гранично простий, і найголовніше в приготуванні котлет - це правильно вибрати м'ясо. Воно не повинно бути занадто сухим, але і жиру багато нам не треба, вибираємо щось середнє - ніжний шматочок з невеликими прошарками жиру. Ну а далі все за звичайною схемою: цибулька, батончик в молоке, яєчко і так далі, ну а для більшої наочності я пропоную вам докладний рецепт соковитих котлет з яловичого фаршу з фото.
- Яловичина - 800 грам
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Молоко - 1 Склянка
- Хліб білий - 2-3 скибочок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком