Рецепт Соковиті котлети з яловичого фаршу фото

Соковиті котлети з яловичого фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для того щоб ваші яловичі котлетки вийшли неймовірно ніжні і соковиті, необхідно знати кілька простих правил їх приготування або прочитати мій рецепт соковитих котлет з яловичого фаршу.

Опис приготування:

Напевно, важко знайти людину, який би не любив смачні м'ясні котлетки. Я теж дуже їх люблю, і у мене є свій власний рецепт приготування соковитих котлет з яловичого фаршу, яким я сьогодні з радістю поділюся з вами. Насправді він гранично простий, і найголовніше в приготуванні котлет - це правильно вибрати м'ясо. Воно не повинно бути занадто сухим, але і жиру багато нам не треба, вибираємо щось середнє - ніжний шматочок з невеликими прошарками жиру. Ну а далі все за звичайною схемою: цибулька, батончик в молоке, яєчко і так далі, ну а для більшої наочності я пропоную вам докладний рецепт соковитих котлет з яловичого фаршу з фото.

  • Яловичина - 800 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Молоко - 1 Склянка
  • Хліб білий - 2-3 скибочок
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
соковиті котлети з яловичого фаршу - фото крок 1
Ось вони наші інгредієнти. Шматочок яловичини, молодий лук, батончик и молоко.
соковиті котлети з яловичого фаршу - фото крок 2
Отже, м'ясо і цибулю нарізаємо на великі шматки і пропускаємо через м'ясорубку, розбиваємо в фарш одне куряче яйце і перемішуємо все.
соковиті котлети з яловичого фаршу - фото крок 3
Тепер батон заливаємо молоком, попередньо зрізавши з нього скоринку, залишаємо на пару хвилин просочитися.
соковиті котлети з яловичого фаршу - фото крок 4
Коли батон розмокне, нам необхідно віджати його і викласти в миску з фаршем, ретельно перемішати.
соковиті котлети з яловичого фаршу - фото крок 5
Всі інгредієнти в зборі, тому солимо і перчимо фарш і починаємо його вимішувати. Це треба робити дуже ретельно, тому що від цього залежить ваш кінцевий результат.
соковиті котлети з яловичого фаршу - фото крок 6
І зараз ми можемо приступати до ліплення котлет. Змочуємо руки водою, беремо столову ложку фаршу і скочується його в кульку, потім трохи приминає його.
соковиті котлети з яловичого фаршу - фото крок 7
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо котлети з обох сторін по 10 хвилин. Готові котлетки можна подавати з будь-яким гарніром, і приємного вам апетиту!

Схожі рецепти