Смачні котлети з яловичого фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Дізнайтеся, як приготувати смачні котлети з яловичого фаршу. Ідеальне м'ясне блюдо, яке підійде до улюбленого гарніру.
Котлети - просте блюдо, проте для досягнення ідеального смаку потрібно знати кілька секретів. Приготуйте котлетки за моїм рецептом для своїх домочадців і порадуйте їх смачним обідом. Після обсмажування котлет на сковороді я завжди їх все перекладаю в каструлю, додаю півсклянки води і відправляю в духовку на 15-20 хвилин. Таким чином протушенние котлетки стануть ще ніжніше, м'якше і соковитіше.
- Яловичина - 1 кілограм
- Цибуля - 3-4 штук
- Хліб білий - 1 штука
- Молоко - 1 Склянка
- Сіль, перець - За смаком
- Куряче яйце - 1 штука
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо подрібніть в м'ясорубці, додайте сіль, перець і вбийте яйце.
З буханки хліба дістаньте м'якоть і в невеликій ємності замочіть її в молоці не кілька хвилин.
Вичавіть молоко з м'якоті і додайте у фарш, ретельно перемішайте.
Сформуйте на долоньці котлетки невеликого розміру.
Обсмажуйте котлетки на розпеченій сковороді з маслом з обох боків до золотистого кольору.