Соковиті котлети з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати соковиті котлети з фаршу? Цим питанням задається не одна господиня! Відповідь на нього є - читайте рецепт! :)
Рецепт приготування соковитих котлет з фаршу базується на двох правилах: по перше, фарш повинен бути свіжим (або розмороженим по самій щадить технології - на нижній полиці холодильника), по-друге - його потрібно добре відбити.
Найсоковитіші котлети виходять з свинячо-яловичого фаршу, причому співвідношення яловичини до свинини повинно бути приблизно 1:3. Якщо у вас фарш з чистою яловичини - перекрутити в нього шматок свіжого сала (100 грам на 1 кілограм фаршу).
Яйця в фарш класти не раджу, по крайней мере білки - котлети будуть жорсткими. Молоко дасть фаршу "схопитися" і розпадатися вони не будуть навіть без яєць.
Не забудьте заздалегідь прибрати вершкове масло в морозилку - воно повинно бути твердим!
- Фарш свинячо-яловичий - 1 кілограм
- Цибуля - 1 штука
- Хліб пшеничний - 2-3 скибочок
- Молоко - 1/3 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Вершкове масло - 100 грам
Потім сформувати з фаршу котлети.
Смачного!