Котлети з кети соковиті
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети готуємо набагато рідше, ніж м'ясні, овочеві. А котлети з кети - і зовсім рідкісний гість на столі. Сьогодні розповім смачний і цікавий рецепт, як приготувати котлети з кети соковиті.
Можна використовувати готовий покупної фарш або купити рибну тушку, очистити її і подрібнити за допомогою м'ясорубки. Рибні котлети краще перекрутити 2 рази, особливо, якщо готуєте для дітей. Котлети обсмажуються на сковороді з додаванням соняшникової олії.
- Катані (філе) - 0, 7 кілограма
- Кнопка - 3-5 скибочок
- Молоко - 0, 5 склянки
- Борошно - 70 грам
- Яйця - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
1
Вимийте рибне філе. Очистіть цибулю і моркву, наріжте їх крупно. Пропустіть рибне філе два рази через м'ясорубку.
2
Потім подрібніть на м'ясорубці очищену цибулину і моркву, перемішайте фарш.
3
Скибочки батона замочіть в молоці і залиште на деякий час, потім розімніть кожен руками і додайте до фаршу, додайте курячі яйця.
4
За смаком додайте у фарш сіль і перець (можна будь-які інші спеції), гарненько перемішайте.
5
Руки змочіть у холодній воді і сформуйте з невеликої кількості фаршу котлети. Потім кожну обваляйте в борошні.
6
Обсмажуйте котлети на розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії з двох сторін. Подавайте блюдо гарячим.