Рецепт Котлети з кети соковиті фото

Котлети з кети соковиті
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рибні котлети готуємо набагато рідше, ніж м'ясні, овочеві. А котлети з кети - і зовсім рідкісний гість на столі. Сьогодні розповім смачний і цікавий рецепт, як приготувати котлети з кети соковиті.

Опис приготування:

Можна використовувати готовий покупної фарш або купити рибну тушку, очистити її і подрібнити за допомогою м'ясорубки. Рибні котлети краще перекрутити 2 рази, особливо, якщо готуєте для дітей. Котлети обсмажуються на сковороді з додаванням соняшникової олії.

  • Катані (філе) - 0, 7 кілограма
  • Кнопка - 3-5 скибочок
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Борошно - 70 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
  • Соняшникова олія - За смаком
1
Вимийте рибне філе. Очистіть цибулю і моркву, наріжте їх крупно. Пропустіть рибне філе два рази через м'ясорубку.
2
Потім подрібніть на м'ясорубці очищену цибулину і моркву, перемішайте фарш.
3
Скибочки батона замочіть в молоці і залиште на деякий час, потім розімніть кожен руками і додайте до фаршу, додайте курячі яйця.
4
За смаком додайте у фарш сіль і перець (можна будь-які інші спеції), гарненько перемішайте.
5
Руки змочіть у холодній воді і сформуйте з невеликої кількості фаршу котлети. Потім кожну обваляйте в борошні.
6
Обсмажуйте котлети на розігрітій сковороді з додаванням рослинної олії з двох сторін. Подавайте блюдо гарячим.

Схожі рецепти