Рецепт Шашлик з кети фото

Шашлик з кети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Риба та морепродукти
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Шашлик

З філе риби кети можна зробити чудовий шашлик. Крім кети, використовується ріпчаста цибуля і болгарський перець. Шашлик готується в духовці, хоча можна і на відкритому вогні. Одним словом, рекомендую!

Перед вами - простий рецепт приготування шашлику з кети. Попередньо замаринуйте рибне філе в підготовленому маринаді. Потім сформуйте шашлики і запікайте їх у духовці приблизно 25-30 хвилин. Шашлики подаються до столу зі свіжими овочами, зеленню і легким гарніром або без нього. Хай щастить!

  • Катані - 500 грам (філе)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Соус соєвий - 2 чайних ложки
  • Приправа для риби - 2 чайних ложки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
шашлик з кети - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Овочі промийте.
шашлик з кети - фото крок 2
Для маринаду: змішайте соєвий соус, лимонний сік і цедру, сіль, приправу для риби, подрібнену цибулю і масло.
шашлик з кети - фото крок 3
Кету очищаємо від кісток і шкірки, нарізаємо порційними шматочками.
шашлик з кети - фото крок 4
Перець ріжемо квадратиками, цибуля - кільцями.
шашлик з кети - фото крок 5
Заливаємо рибу маринадом, ретельно перемішуємо і ставимо в холодильник маринуватися на 1 час.
шашлик з кети - фото крок 6
Попередньо прогрійте духовку до 220 градусів. Нанизуємо рибу на дерев'яні шпажки, чергуючи її з цибулею і перцем. Кладемо шашлики на деко, бажано щоб вони не стикалися. Готуємо в духовці 25 хвилин до красивої рум'яної скоринки.
шашлик з кети - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти