Рецепт Стейк з кети фото

Стейк з кети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Помідор , Черрі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Стейк
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Стейк з кети, запечений в духовці, - красиве і неймовірно смачна страва! Рибне філе маринується, а потім запікається разом з овочами в духовці. Блюдо підійде для святкового вечері або обіду!

Опис приготування:

До вашої уваги - класичний рецепт приготування стейка з кети. Сама по собі кета - злегка суха, ситуацію рятують соковиті помідори черрі і ароматний запечений цибулю з морквою. Якщо ви не знайшли готового маринаду для риби, то його можна приготувати з розмарину, чебрець, перцю. Для маринаду також підходять шавлія, фенхель, орегано, koriand, мускатний горіх, лавровий лист, базилік. Створіть свій маринад, використовуючи кілька спецій, які у вас є.

Блюдо подається на святковий стіл, хоча можете себе побалувати і приготувати на найближчий обід / вечеря. Хай щастить!

  • Катані - 4 штуки (стейки)
  • Помідори черрі - 300 грам (гілочка)
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Маринад для риби - 1 штука (упаковка)
стейк з кети - фото крок 1
Беремо глибоку ємність, засипаємо в неї сухий маринад для риби, вливаємо 4 ст.Л. Води, 2 ст.Л. Оливкового масла. Ретельно все змішуємо і додаємо рибні стейки, перемішавши їх з маринадом. Прибираємо в холодильник на 1-2 годину.
стейк з кети - фото крок 2
Беремо деко, кладемо по центру гілочку промитих помідорів чері. З боків викладаємо замариновану рибу. Зверху довільно присипаємо ріпчастою цибулею (півкільцями) і морквою (кружечками).
стейк з кети - фото крок 3
Духовку прогреваем до 200 градусів і ставимо в неї наше блюдо. Запікаємо на середній полиці 30-35 хвилин.
стейк з кети - фото крок 4
Через 30 хвилин вимикаємо духовку, але рибу відразу ж не витягаємо. Даємо їй потомитися ще 10 хвилин.
стейк з кети - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти