Рецепт Пельмені з кети фото

Пельмені з кети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Борошно , Риба та морепродукти
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Пельмені з кети виходять дуже ніжними і неймовірно смачними. Крім кети, в блюдо входить свинина. Зварені пельмені, додатково обсмажують на сковороді перед подачею на стіл.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування пельменів з кети. Начинку для пельменів становить філе кети, свинина і цибуля ріпчаста, перекручені в м'ясорубці. Готові зварені пельмені обсмажуються на сковороді перед подачею на стіл. Додатково я приготував соус, змішавши подрібнену зелень зі сметаною. Хай щастить!

  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Борошно пшеничне - 600 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець - За смаком
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Зелень - За смаком
  • Катані - 300 грам
  • Свинина - 200 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • М'ята свіжа - 5 грам
  • Крем - 100 грам
пельмені з кети - фото крок 1
Приготуємо тісто на пельмені. Просіваємо на стіл борошно, зробивши по центру воронку. М'яту залийте окропом і остудіть. Теплу м'ятну воду змішайте з яйцями і сіллю. Отриману суміш влийте в воронку, за годинниковою стрілкою, акуратно замісіть тісто. Накрийте тісто плівкою і залиште в теплому місці на 30 хвилин.
пельмені з кети - фото крок 2
Подрібнюємо цибулю і з'єднуємо з філе кети і свининою. Пропускаємо все через м'ясорубку.
пельмені з кети - фото крок 3
Додаємо у фарш одне яйце, перець, сіль і воду (60 мл). Перемішуємо.
пельмені з кети - фото крок 4
Розкачуємо тісто в тонкий пласт (2-3 мм) і ділимо на квадратики, розміром 5 з 5 см.
пельмені з кети - фото крок 5
Акуратно викладаємо фарш, як на фото.
пельмені з кети - фото крок 6
Накриваємо вільним кінцем.
пельмені з кети - фото крок 7
Закріплюємо краю, формуючи пельмені.
пельмені з кети - фото крок 8
Кип'ятимо воду, кладемо лавровий лист, перець і сіль за смаком. Варимо пельмені 10 хвилин.
пельмені з кети - фото крок 9
Якщо є бажання, зварені пельмені можна злегка обсмажити на вершковому маслі. До столу подавайте, разом зі сметаною і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти