Котлети яловичі соковиті
(покроковий рецепт з фото)
Соковиті і рум'яні котлети - це універсальне і смачна страва. Їх вміють готувати все, навіть початківцю кулінарові вони будуть під силу. Розповім про рецепт, як приготувати котлети яловичі соковиті.
Котлети готують з курячого, свинячого, яловичого, індичого та інших видів фаршу. За краще не купувати готовий, а зробити його самостійно. Якщо не їсте м'яса, то можна зробити фарш з овочів, наприклад, сої, гороху, моркви і картоплі. Можна приготувати велику кількість і розігрівати їх безпосередньо перед подачею на стіл.
- Яловичина - 1 кілограм
- Кнопка - 4 скибочки
- Молоко (вода) - 1/2 склянки
- Сіль і перець - За смаком
- Паприка - 1, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Оливкова олія - За смаком
1
Хліб викладіть в миску і залийте молоком або водою, залиште на 2-3 хвилини.
2
Вимийте яловичину і перекрутити її через м'ясорубку, розімніть хліб руками і додайте його до фаршу.
3
Цибулю очистіть і дрібно наріжте, часник подрібніть. Додайте овочі в миску, а також спеції. Vbeyte яйця, перемішайте. При необхідності влийте трохи молока, в якому замочували хліб.
4
Сковороду розігрійте з оливковою олією. Тим часом сформуйте невеликі за формою котлети, потім викладіть їх на сковороду.
5
Обсмажуйте котлети з двох боків до золотистої скоринки, потім перекладіть в миску.
6
Подавайте котлети теплими з будь-яким гарніром, наприклад, з картопляним пюре і овочевим салатом.