Рецепт Яловичі котлети з підливою, рисом і яйцем фото

Яловичі котлети з підливою, рисом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Фарш , Крупи , Гриби , Мал , Печериці
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Ситне і смачне блюдо відмінно підходить для вечері, обіду. Виглядає дуже апетитно і красиво. Спробуйте зробити таке і ви за рецептом, як приготувати яловичі котлети з підливою, рисом і яйцем.

Опис приготування:

Смачно і ситне блюдо гавайської кухні. Його варто подавати відразу після готовності всіх інгредієнтів. Котлети чудово підійдуть для інших страв, наприклад, для бургерів. Котлети можна зробити заздалегідь і заморозити, а використовувати при необхідності. На все ви витратите не більше півгодини.

  • Фарш із яловичини - 230 грам
  • Панірувальні сухарі - 1/3 склянки
  • Цибуля - 1 штука
  • Устричний соус - 1 Чайна ложка
  • Вустрешірскій соус - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
  • Печериці - 50 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Бульйон - 2 склянки
  • Соєвий соус - 0, 5 Ст. Ложки
  • Бурбон - 1 Чайна ложка
  • Яйця - 2 штуки
  • Мал - За смаком
яловичі котлети з підливою, рисом і яйцем - фото крок 1
1. У миску викладіть фарш, панірувальні сухарі, подрібнену цибулю, устричний соус і вустершірскій, поперчіть і перемішайте.
яловичі котлети з підливою, рисом і яйцем - фото крок 2
2. Розділіть фарш на 4 частини і сформуйте котлети (приблизно 2 см в товщину).
яловичі котлети з підливою, рисом і яйцем - фото крок 3
3. Обсмажте котлети на розігрітій сковороді до готовності, потім перекладіть в окрему тарілку. Поверніть сковороду на вогонь і додайте нарізані крупно невеликі гриби. Відсуньте їх до краю сковороди, а в центрі розтопіть вершкове масло, потім додайте борошно і перемішайте все разом з грибами. Влийте бульйон, соєвий соус і бурбон.
яловичі котлети з підливою, рисом і яйцем - фото крок 4
4. В окремій сковороді розігрійте олію і вбийте по одному курячі яйця, щоб залишався рідкий жовток. Відваріть рис до готовності. Подавайте блюдо так: спершу викладіть рис, потім котлети, налити podlivkoй, прикрасьте обсмаженою яйцем і насолоджуйтеся.

Схожі рецепти