Яловичі котлети з підливою, рисом і яйцем
(покроковий рецепт з фото)
Ситне і смачне блюдо відмінно підходить для вечері, обіду. Виглядає дуже апетитно і красиво. Спробуйте зробити таке і ви за рецептом, як приготувати яловичі котлети з підливою, рисом і яйцем.
Смачно і ситне блюдо гавайської кухні. Його варто подавати відразу після готовності всіх інгредієнтів. Котлети чудово підійдуть для інших страв, наприклад, для бургерів. Котлети можна зробити заздалегідь і заморозити, а використовувати при необхідності. На все ви витратите не більше півгодини.
- Фарш із яловичини - 230 грам
- Панірувальні сухарі - 1/3 склянки
- Цибуля - 1 штука
- Устричний соус - 1 Чайна ложка
- Вустрешірскій соус - 1 Чайна ложка
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
- Печериці - 50 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Бульйон - 2 склянки
- Соєвий соус - 0, 5 Ст. Ложки
- Бурбон - 1 Чайна ложка
- Яйця - 2 штуки
- Мал - За смаком
1. У миску викладіть фарш, панірувальні сухарі, подрібнену цибулю, устричний соус і вустершірскій, поперчіть і перемішайте.
2. Розділіть фарш на 4 частини і сформуйте котлети (приблизно 2 см в товщину).
3. Обсмажте котлети на розігрітій сковороді до готовності, потім перекладіть в окрему тарілку. Поверніть сковороду на вогонь і додайте нарізані крупно невеликі гриби. Відсуньте їх до краю сковороди, а в центрі розтопіть вершкове масло, потім додайте борошно і перемішайте все разом з грибами. Влийте бульйон, соєвий соус і бурбон.
4. В окремій сковороді розігрійте олію і вбийте по одному курячі яйця, щоб залишався рідкий жовток. Відваріть рис до готовності. Подавайте блюдо так: спершу викладіть рис, потім котлети, налити podlivkoй, прикрасьте обсмаженою яйцем і насолоджуйтеся.