Яловичі котлети для бургерів
(покроковий рецепт з фото)
Сезон шашликів вже відкрито. На додаток до них можна зробити дуже смачні бургери на природі. А що найважливіше в бургери? Звичайно ж, котлети! розповім, як приготувати яловичі котлети для бургерів.
Ви можете такі котлети обсмажити на грилі (на відкритому вогні або на домашній сковороді-гриль), запекти їх в духовці або обсмажити на звичайній сковороді. За формою зробіть котлети такими ж, як булки. Можете використовувати улюблені спеції і овочі для фаршу. Самі котлети можна зробити з рубленого м'яса або готового фаршу.
- Фарш із яловичини - 600 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Халапеньо - 1-2 штук
- Рапсове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Часниковий порошок - 1 Чайна ложка
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
1. Вимийте перець, розріжте його навпіл і видаліть насіння, потім нарубати дрібним кубиком.
2. Очистіть шалот і наріжте його дрібно.
3. Розігрійте сковороду з рослинним маслом, викладіть цибулю з перцем, сіль і poperčite.
4. Обсмажуйте овочі до м'якості і появи легкої скоринки, видаліть зі сковороди.
5. Остигнули і обсмажені овочі змішайте з фаршем, додайте за смаком сіль і перець, часниковий порошок і соєвий соус.
6. Розділіть фарш на 4-5 шматочків, сформуйте кульки і притисніть кожен.
7. Розігрійте гриль і викладіть котлети, підсмажте їх з двох сторін до готовності.
8. Зберіть бургер і подавайте його відразу до столу.