Рецепт Котлети для бургерів на грилі фото

Котлети для бургерів на грилі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо , Фарш
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети , Бургери
Кількість порцій: 6
Час приготування: 15 хв.

Приготовлені своїми руками бургери - відмінна альтернатива набридливому шашлику на вуличному пікніку. Сьогодні я розповім, як робити котлети для бургерів на грилі.

Опис приготування:

Приготувати добротні котлети для бургера на грилі досить легко. Щоб зробити це, вам не доведеться купувати якесь величезна кількість продуктів або демонструвати чудеса кулінарного мистецтва. Все просто, беріть цей рецепт за основу, можете внести в нього щось від себе - і вийде смачно. Влітку, відпочиваючи на дачі або десь на природі, обов'язково спробуйте замість традиційного шашлику зробити бургери - я думаю, всі підтримають цю ідею і в результаті не будуть розчаровані.

Отже, рецепт котлет для бургера на грилі такий:

1. У велику миску покладіть наявний у вас фарш. Краще використовувати яловичий, на крайній випадок - суміш яловичого і свинячого. Чистий свинячий тут не дуже підійде.

2. Додайте у фарш спеції і кетчуп. Знову ж, спеції можна використовувати будь-які, які підходять до м'яса.

3. Руками гарненько замісити фарш. Місити потрібно ретельно протягом декількох хвилин - тільки тоді бургери вийдуть ніжні.

4. Отже, фарш замішаний. Тепер руками формуємо з нього котлетки підходящої форми - ви ж знаєте, як виглядають котлети для бургерів, вірно? Вони більш плоскі, мають форму медалі. Приблизно 200 грамів фаршу на одну котлету має йти.

5. Власне, котлети сфорязикні. Справа за малим - розігріваємо гриль і обсмажуємо котлети по 4-5 хвилин з кожного боку.

От і все, котлети для бургерів на грилі готові.

Смачного!

  • Фарш - 1 кілограм (краще яловичий або свинячо-яловичий)
  • Спеції для м'яса - 3 Ст. Ложки
  • Кетчуп - 50 мілілітрів
Приготувати добротні котлети для бургера на грилі досить легко. Щоб зробити це, вам не доведеться купувати якесь величезна кількість продуктів або демонструвати чудеса кулінарного мистецтва. Все просто, беріть цей рецепт за основу, можете внести в нього щось від себе - і вийде смачно. Влітку, відпочиваючи на дачі або десь на природі, обов'язково спробуйте замість традиційного шашлику зробити бургери - я думаю, всі підтримають цю ідею і в результаті не будуть розчаровані.

Отже, рецепт котлет для бургера на грилі такий:

1. У велику миску покладіть наявний у вас фарш. Краще використовувати яловичий, на крайній випадок - суміш яловичого і свинячого. Чистий свинячий тут не дуже підійде.

2. Додайте у фарш спеції і кетчуп. Знову ж, спеції можна використовувати будь-які, які підходять до м'яса.

3. Руками гарненько замісити фарш. Місити потрібно ретельно протягом декількох хвилин - тільки тоді бургери вийдуть ніжні.

4. Отже, фарш замішаний. Тепер руками формуємо з нього котлетки підходящої форми - ви ж знаєте, як виглядають котлети для бургерів, вірно? Вони більш плоскі, мають форму медалі. Приблизно 200 грамів фаршу на одну котлету має йти.

5. Власне, котлети сфорязикні. Справа за малим - розігріваємо гриль і обсмажуємо котлети по 4-5 хвилин з кожного боку.

От і все, котлети для бургерів на грилі готові.

Смачного!

Схожі рецепти