Котлети для бургерів на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю бургери, і роблю їх виключно в домашніх умовах. Ділюся своїм фірязикам рецептом котлет для бургерів на сковороді - все дуже просто, однак результат просто чудовий.
Зробити хороші котлети для бургера на сковороді в домашніх умовах - дуже просто. Вам не буде потрібно ні велика кількість інгредієнтів, ні специфічні кулінарні навички. А вже бургери вийдуть класні. Їх і діти з величезним задоволенням лопають, і дорослі. Звичайно, кожен день є таке шкідливе для здоров'я, але якщо іноді, то нічого страшного не станеться Приємного вам апетиту! Сподіваюся котлети для бургерів на сковороді за цим рецептом у вас вийдуть не гірше, ніж у мене.
- Фарш - 1 кілограм (краще яловичий або свинячо-яловичий)
- Спеції для м'яса - 3 Ст. Ложки
- Кетчуп - 50 мілілітрів
Покладіть фарш у велику миску, додайте спеції.
Додайте кетчуп.
Ретельно перемішайте фарш, щоб він став однорідним і ввібрав в себе кетчуп. НЕ lenitesy, чим краще замісити фарш - тим ніжніше вийдуть котлети для бургерів.
З отримав фаршу формуємо котлети для бургерів. Зверніть увагу на форму: котлети повинні бути досить плоскі.
У сковороді розігріваємо олію. На середньому вогні обсмажуємо котлети спочатку з одного боку протягом 5-6 хвилин.
Потім перевертаємо і обсмажуємо ще 3-4 хвилини з іншого боку. Усе, котлети для бургерів готові!