Котлети для бургерів
(покроковий рецепт з фото)
Бургери люблять багато дорослих і дітей. Вони складаються з різних інгредієнтів, до вибору яких потрібно підходити зі всією думкою. Якщо один з продуктів буде неякісним, то смак в цілому стане неприємним.
Найважливіша складова цієї страви - котлета. Саме вона знаходиться в центрі і під неї підбирається соус з овочами. Рецептів її багато, але цей найбільш привабливий і незвичайний. Тому я ділюся з вами тим, як приготувати котлети для бургерів з м'ясного фаршу. А для більш вираженого смаку додається трохи пива.
- Фарш свинячий - 100 грам
- Фарш яловичий - 100 грам
- Сіль - 1-2 Щепоток
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Пиво світле - 30 мілілітрів
Перемішайте обидва види фаршу з сіллю і перцем.
Влийте в фарш пиво, добре все перемішайте. Маса не повинна бути вологою.
Сформуйте 2 котлетки розміром поменше, ніж булочки.
Обсмажте котлети з обох боків до золотистого кольору на грилі без масла. Все готово!