Яловичі котлети з кабачком
(покроковий рецепт з фото)
Яловичі котлети з кабачком - смачні котлетки з фаршу з додаванням кабачка. Котлетки виходять соковитими, ніжними і дуже смачними. Великий плюс: їх дуже легко і швидко приготувати. Спробуйте.
Яловичі котлети з кабачком - нехитре блюдо, з яким зможе впорається навіть починаюча господиня. Якщо не хочете смажити котлети, але хочете зробити страву більш корисним, котлети можна запекти в духовці (30-40 хвилин) або відварити на пару. Виходить дуже смачно, соковитий, ніжні котлетки просто тануть у роті. Спробуйте цей рецепт, можливо, ви розкриєте новий метод приготування такого старого і перевіреного часом страви. Приємного!
- Фарш із яловичини - 450 грам
- Кабачок - 450 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Манька - 3 Ст. Ложки
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
Кабачок почистите і натріть на дрібній тертці.
Через 10 хвилин добре відіжміть руками сік з кабачків, змішайте його з дрібно нашаткованою цибулею.
Додайте фарш, яйця.
Потім всипте манку, сіль і poperčite.
Вимісити однорідний фарш.
Руками сформуйте котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
Обсмажте котлети на олії до золотистого кольору з обох сторін, а потім протушкувати під кришкою ще 10-15 хвилин.