Рецепт Яловичі котлети з кабачком фото

Яловичі котлети з кабачком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Кабачок
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Яловичі котлети з кабачком - смачні котлетки з фаршу з додаванням кабачка. Котлетки виходять соковитими, ніжними і дуже смачними. Великий плюс: їх дуже легко і швидко приготувати. Спробуйте.

Опис приготування:

Яловичі котлети з кабачком - нехитре блюдо, з яким зможе впорається навіть починаюча господиня. Якщо не хочете смажити котлети, але хочете зробити страву більш корисним, котлети можна запекти в духовці (30-40 хвилин) або відварити на пару. Виходить дуже смачно, соковитий, ніжні котлетки просто тануть у роті. Спробуйте цей рецепт, можливо, ви розкриєте новий метод приготування такого старого і перевіреного часом страви. Приємного!

  • Фарш із яловичини - 450 грам
  • Кабачок - 450 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Манька - 3 Ст. Ложки
  • Панірувальні сухарі - 1 Склянка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
яловичі котлети з кабачком - фото крок 1
Кабачок почистите і натріть на дрібній тертці.
яловичі котлети з кабачком - фото крок 2
Через 10 хвилин добре відіжміть руками сік з кабачків, змішайте його з дрібно нашаткованою цибулею.
яловичі котлети з кабачком - фото крок 3
Додайте фарш, яйця.
яловичі котлети з кабачком - фото крок 4
Потім всипте манку, сіль і poperčite.
яловичі котлети з кабачком - фото крок 5
Вимісити однорідний фарш.
яловичі котлети з кабачком - фото крок 6
Руками сформуйте котлети, обваляйте їх в панірувальних сухарях.
яловичі котлети з кабачком - фото крок 7
Обсмажте котлети на олії до золотистого кольору з обох сторін, а потім протушкувати під кришкою ще 10-15 хвилин.

Схожі рецепти