Рецепт Яловичі котлети в духовці фото

Яловичі котлети в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо , Фарш , Яловичина
ПП рецепти , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочете приготувати не тільки смачне, але і не дуже калорійне блюдо? Тоді пропоную вашій увазі чудові яловичі котлети в духовці. Ароматні і соковиті, вони не залишають байдужими нікого.

Опис приготування:

Яловичі котлети в духовці - це чудова альтернатива смаженим у великій кількості масла котлет. Вони неймовірно смачні, а з додаванням сиру - ще більш ароматні й соковиті. Сподіваюся, вам сподобаються!

Отже, як приготувати яловичі котлети в духовці?

1. З яловичини приготуйте фарш, зріжте все шкурки і пропустіть через м'ясорубку разом з очищеною цибулиною.

2. У миску з фаршем додайте пропущений через прес часник, всипте сіль, спеції, вбийте яйце. Додайте панірувальні сухарі, молоко і тертий пармезан. Все добре перемішайте.

3. Деко застеліть пергаментом, збризніть його рослинним маслом.

4. З фаршу мокрими руками скачайте кульки, викладіть їх на деко і притисніть, щоб знайшли форму котлет.

5. Випікайте котлети з яловичини в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 35-50 хвилин, в залежності від розміру котлет.

Подавайте котлети з улюбленим соусом, овочами, рисом або картопляним пюре.

Котлети з яловичини в духовці готові! Смачного!

  • Яловичина - 700-800 грам
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Молоко - 50 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
  • Пармезан тертий - 150 грам (по бажанню)
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - - За смаком
  • Cпец для яловичини - - За смаком
Яловичі котлети в духовці - це чудова альтернатива смаженим у великій кількості масла котлет. Вони неймовірно смачні, а з додаванням сиру - ще більш ароматні й соковиті. Сподіваюся, вам сподобаються!

Отже, як приготувати яловичі котлети в духовці?

1. З яловичини приготуйте фарш, зріжте все шкурки і пропустіть через м'ясорубку разом з очищеною цибулиною.

2. У миску з фаршем додайте пропущений через прес часник, всипте сіль, спеції, вбийте яйце. Додайте панірувальні сухарі, молоко і тертий пармезан. Все добре перемішайте.

3. Деко застеліть пергаментом, збризніть його рослинним маслом.

4. З фаршу мокрими руками скачайте кульки, викладіть їх на деко і притисніть, щоб знайшли форму котлет.

5. Випікайте котлети з яловичини в розігрітій до 190 градусів духовці протягом 35-50 хвилин, в залежності від розміру котлет.

Подавайте котлети з улюбленим соусом, овочами, рисом або картопляним пюре.

Котлети з яловичини в духовці готові! Смачного!

Схожі рецепти