Рецепт М'ясні кульки з індичкою і беконом фото

М'ясні кульки з індичкою і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Індичка , Птах
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Нескладне, але дуже апетитне гаряче блюдо на кожен день хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви любите ніжні, соковиті котлетки, погляньте, як приготувати м'ясні кульки з індичкою і беконом.

Опис приготування:

Поєднання фаршу і пасти з бекону робить мітболи дійсно нереально смачними. При бажанні, до речі, їх можна перед запіканням полити томатним соусом, наприклад, буде теж дуже здорово. Подавати блюдо можна з будь-яким гарніром, який вам до душі. Відмінне гаряче для дітей і дорослих!

  • Бекон - 2-3 скибочок
  • Фарш - 500 грам (індиче)
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Цибулина - 1 штука
  • Пармезан - 50 грам (по бажанню)
  • Сухарі паніровочні - 1/2 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
м'ясні кульки з індичкою і беконом - фото крок 1
1. У чашу блендера відправте бекон, нарізаний середніми шматочками.
м'ясні кульки з індичкою і беконом - фото крок 2
2. Подрібніть в пасту.
м'ясні кульки з індичкою і беконом - фото крок 3
3. У глибокій мисці з'єднайте фарш, бекон, подрібнену цибулю з часником, яйце, сир, сухарі і спеції. Ретельно все перемішайте.
м'ясні кульки з індичкою і беконом - фото крок 4
4. Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки і викладіть їх на деко.
м'ясні кульки з індичкою і беконом - фото крок 5
5. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте м'ясні кульки з індичкою і беконом хвилин 15-20, до готовності.
Смачного!

Схожі рецепти