Рецепт М'ясні кульки з індичкою і беконом фото

М'ясні кульки з індичкою і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Індичка, Птах
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Тефтелі

Нескладне, але дуже апетитне гаряче блюдо на кожен день хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви любите ніжні, соковиті котлетки, погляньте, як приготувати м'ясні кульки з індичкою і беконом.

Поєднання фаршу і пасти з бекону робить мітболи дійсно нереально смачними. При бажанні, до речі, їх можна перед запіканням полити томатним соусом, наприклад, буде теж дуже здорово. Подавати блюдо можна з будь-яким гарніром, який вам до душі. Відмінне гаряче для дітей і дорослих!

  • Бекон - 2-3 скибочок
  • Фарш - 500 грам (індиче)
  • Яйце - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Цибулина - 1 штука
  • Пармезан - 50 грам (по бажанню)
  • Сухарі паніровочні - 1/2 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
м'ясні кульки з індичкою і беконом - фото крок 1
1. У чашу блендера відправте бекон, нарізаний середніми шматочками.
м'ясні кульки з індичкою і беконом - фото крок 2
2. Подрібніть в пасту.
м'ясні кульки з індичкою і беконом - фото крок 3
3. У глибокій мисці з'єднайте фарш, бекон, подрібнену цибулю з часником, яйце, сир, сухарі і спеції. Ретельно все перемішайте.
м'ясні кульки з індичкою і беконом - фото крок 4
4. Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки і викладіть їх на деко.
м'ясні кульки з індичкою і беконом - фото крок 5
5. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте м'ясні кульки з індичкою і беконом хвилин 15-20, до готовності.
Смачного!

Схожі рецепти