М'ясні кульки з індичкою і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Нескладне, але дуже апетитне гаряче блюдо на кожен день хочу запропонувати вам спробувати. Якщо ви любите ніжні, соковиті котлетки, погляньте, як приготувати м'ясні кульки з індичкою і беконом.
Поєднання фаршу і пасти з бекону робить мітболи дійсно нереально смачними. При бажанні, до речі, їх можна перед запіканням полити томатним соусом, наприклад, буде теж дуже здорово. Подавати блюдо можна з будь-яким гарніром, який вам до душі. Відмінне гаряче для дітей і дорослих!
- Бекон - 2-3 скибочок
- Фарш - 500 грам (індиче)
- Яйце - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Цибулина - 1 штука
- Пармезан - 50 грам (по бажанню)
- Сухарі паніровочні - 1/2 склянки
- Сіль і перець - За смаком
1. У чашу блендера відправте бекон, нарізаний середніми шматочками.
2. Подрібніть в пасту.
3. У глибокій мисці з'єднайте фарш, бекон, подрібнену цибулю з часником, яйце, сир, сухарі і спеції. Ретельно все перемішайте.
4. Сформуйте з отриманої маси невеликі кульки і викладіть їх на деко.
5. Надішліть в розігріту до 200 градусів духовку. Запікайте м'ясні кульки з індичкою і беконом хвилин 15-20, до готовності.
Смачного!
Смачного!