Рецепт Дитячі тефтелі з підливою фото

Дитячі тефтелі з підливою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Фарш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 50 хв.

Тефтелі люблять багато, а щоб зацікавити цією стравою діточок, потрібно трішечки подумати. За цим рецептом тефтелі виходять дуже смачними, ніжними і апетитними! те, що потрібно дітям!

Опис приготування:

Перед вами - простий рецепт приготування дитячих тефтелей з підливою. Змішуємо фарш з відвареним рисом, подрібненою цибулею, сіллю і яйцем. Формуємо тефтелі, кладемо їх на сковороду або деко і запікаємо в духовці 20 хвилин. Морква страхуємо, викладаємо підрум'янені на тефтелі, також вливаємо підливу з борошна, сметани, соусу і води. Готуємо ще 5 хвилин в духовці. Хай щастить!

  • Фарш м'ясний - 1 кілограм
  • Рис варений - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Крем - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
дитячі тефтелі з підливою - фото крок 1
Фарш змішуємо з відвареним рисом, яйцем, цибулею і сіллю. Формуємо тюфтельки і викладаємо їх в сковороду, змащену олією. Ставимо в духовку на 20 хвилин, щоб тефтелі подрумянились. Тим часом трьом на тертці моркву, злегка обсмажуємо на сковороді. Виймаємо з духовки тефтелі, зверху кладемо морква.
дитячі тефтелі з підливою - фото крок 2
Для підливи: змішуємо півлітра води, томатну пасту, сметану, борошно. Поливаємо підливою тефтелі і відправляємо їх в духовку ще на 5 хвилин.
дитячі тефтелі з підливою - фото крок 3
Смачного!

Схожі рецепти