Дитячі тефтелі з підливою
(покроковий рецепт з фото)
Тефтелі люблять багато, а щоб зацікавити цією стравою діточок, потрібно трішечки подумати. За цим рецептом тефтелі виходять дуже смачними, ніжними і апетитними! те, що потрібно дітям!
Перед вами - простий рецепт приготування дитячих тефтелей з підливою. Змішуємо фарш з відвареним рисом, подрібненою цибулею, сіллю і яйцем. Формуємо тефтелі, кладемо їх на сковороду або деко і запікаємо в духовці 20 хвилин. Морква страхуємо, викладаємо підрум'янені на тефтелі, також вливаємо підливу з борошна, сметани, соусу і води. Готуємо ще 5 хвилин в духовці. Хай щастить!
- Фарш м'ясний - 1 кілограм
- Рис варений - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 1, 5 Ст. Ложки
- Томатна паста - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Фарш змішуємо з відвареним рисом, яйцем, цибулею і сіллю. Формуємо тюфтельки і викладаємо їх в сковороду, змащену олією. Ставимо в духовку на 20 хвилин, щоб тефтелі подрумянились. Тим часом трьом на тертці моркву, злегка обсмажуємо на сковороді. Виймаємо з духовки тефтелі, зверху кладемо морква.
Для підливи: змішуємо півлітра води, томатну пасту, сметану, борошно. Поливаємо підливою тефтелі і відправляємо їх в духовку ще на 5 хвилин.
Смачного!