Дитячі тефтелі з індички
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8
Час приготування: 45 хв.
Кожен батько намагається привчити свого малюка до правильного і здорового харчування. Це не завжди просто, адже, раз спробувавши шкідливу гидоту, улюблене чадо буде тягнутися саме до неї. Але вихід є!
Опис приготування:
Для приготування найніжніших тефтелек для дітей на пару потрібно менше години. Для того, щоб тюфтельки вийшли пишними, відбийте фарш долонькою кілька разів. Готуються дитячі тефтелі з індички на пару. Приготуйте їх своєму малюкові!
- Філе індички - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 70 грам
- Хліб - 30 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйця перепелині - 3 штуки
- Сіль - За смаком
Філе індички подрібніть в блендері. Хліб, відповідно, вимочіть в молоці.
Змішайте отриманий фарш, подрібнену цибулю, хліб і перепелині яйця в мисочці до однорідної маси.
Тертий на дрібній тертці сир додайте у фарш, знову перемішайте. З силою поплескайте по фаршу долонькою - так він стане пишніше.
Сформуйте з фаршу невеликі тюфтельки, викладайте їх на решітку пароварки / мультиварки. Готуйте їх, відповідно, на пару до готовності - приблизно 40 хвилин.
Подавайте зі свіжими овочами. Смачного!