Рецепт Тефтелі під соусом в духовці фото

Тефтелі під соусом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Дієтичне харчування , Роздільне харчування , Вагітним і годуючим , Для діабетиків
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Тефтелі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 40 хв.

Класичний рецепт тефтелей під соусом в духовці - до ваших послуг! думаю, вам таке блюдо сподобається: в ньому немає нічого зайвого, воно як раз в міру ніжне, в міру ситне і не в міру смачне!

Опис приготування:

Ділюся простим рецептом тефтелей під соусом в духовці. Вони, як і належить тефтелі, виходять смачними і ситними. А ще соковитими і дуже-дуже апетитними. Разом з соусом вони доповнять будь-який ваш гарнір. Спробуйте!

  • Яловичина - 400 грам
  • Рис відварний - 200 грам
  • Цибуля - 200 грам
  • Морква - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Томатна паста - 100 грам
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
тефтелі під соусом в духовці - фото крок 1
1. Підготовчий етап. Фарш розморозимо, рис відварити до напівготовності, а цибуля з морквою обсмажити на олії.
тефтелі під соусом в духовці - фото крок 2
2. Змішаємо рис, фарш, спеції за смаком і цибулю з морквою. Формуємо вологими руками тефтелі. Обсмажити їх на сильному вогні з усіх боків до рум'яної. Це потрібно для того, щоб вони не розвалилися під впливом киплячого в духовці соусу.
тефтелі під соусом в духовці - фото крок 3
3. Для соусу змішаємо томатну пасту, сметану і борошно. Спеції, якщо хочете, теж додамо. Виливаємо соус на тефтелі, і відправляємо все разом пекти в духовку при 180 градусах 35-40 хвилин.
тефтелі під соусом в духовці - фото крок 4
4. Все готово! Кличте домочадців до столу!

Схожі рецепти