Вертута - рецепти від домашніх кухарів

Пісні вертути

Пісні вертути

Відмінний варіант для всіх любителів випічки, які не можуть відмовити собі в цьому задоволенні під час посту. Такі вертути допоможуть вам урізноманітнити пісний стіл і зробити його трохи яскравіше смачніше. опис приготування: Під час посту, крім м'ясних і молочних продуктів з раціону так само ...

читати далі
Вертута з витяжного тіста з сиром

Вертута з витяжного тіста з сиром

Вертута (цвіль. чеснота) - рулет з витяжного тіста, поширений в молдавській кухні. Начинки для нього можуть бути і солодкими, і солоними. Я сьогодні покажу вам з сирною солоною начинкою. опис приготування: Отже, з мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати молдавське блюдо - вертуту з витяжної...

читати далі
Вертута на сковороді

Вертута на сковороді

Молдавський пиріг незвичайної форми можна легко приготувати вдома недільним ранком і побалувати своїх рідних смачним сніданком. Це дуже смачно — хрустке тонке тісто і начинка. опис приготування: Рекомендую приготувати в свій вихідний смачні молдавські вертути. Ці пироги незвичайної форми можна...

читати далі
Вертута з м'ясом

Вертута з м'ясом

Недороге і смачна страва молдавської кухні порадує вас своїм смаком і незвичайним зовнішнім виглядом. Часу на приготування ви витратите зовсім небагато і зовсім небагато цей пиріг простоїть недоторканим. опис приготування: Смачний і оригінальний рулет з м'ясною начинкою сподобається багатьом л...

читати далі
Вертута з сиром

Вертута з сиром

молдавський пиріг, на приготування якого піде мінімум часу. смачно, оригінально і порівняно дешево. опис приготування: Смачні і зовсім нескладні в приготуванні молдавські вертути з сиром чудово підійдуть до обіднього кави або до вечірнього чаю. Якщо вам ніколи возитися з тестом, вертути можна ...

читати далі
Вертута з гарбузом і яблуками

Вертута з гарбузом і яблуками

Пропоную приготувати страву молдавської кухні. Вертута — це випічка у вигляді "; равлики" з витяжного найтоншого тіста з різними начинками. У мене сьогодні гарбуз і яблука. опис приготування: Хочу поділиться з вами рецептом простий випічки, невеликі равлики з бездріжджового тіста з начинкою. Н...

читати далі
Вертута з вишнею

Вертута з вишнею

Вертута — це популярний в молдавській кухні рулет з витяжного тіста. Тісто розкочується дуже тонко, покривається начинкою і згортається в рулет. Дана випічка може бути як з солоної, так і з солодкою начинкою. опис приготування: Пропоную приготувати вертуту з вишнею. Влітку найкраще брати свіжу...

читати далі
Вертута з яблуками

Вертута з яблуками

Багатьом полюбився випічка — вертута з яблуками в домашніх умовах продовжує підкорювати смакові рецептори гурманів з усього світу. Інгредієнти для її приготування знайдуться в кожному будинку. опис приготування: Побалуйте гостей і домашніх чудовою випічкою. Вертута з яблуками в домашніх умовах...

читати далі
Вертоліт з клопами

Вертоліт з клопами

Ця страва не для свята, це блюдо домашнє. Смачний і ситний рулет зі шкварками можна взяти в похід за грибами для невеликого перекусу, можна використовувати замість хліба до супу або борщу. опис приготування: Вертоліт з клопами — чудова заміна хліба до смачного і наваристого борщу. А якщо ще її...

читати далі
Вертута в духовці

Вертута в духовці

В залежності від того, яку начинку ви покладете в це молдавське блюдо, у вас вийде або відмінний десерт до чаю або кави, або дуже смачне самостійне блюдо для обіду або вечері. опис приготування: Це традиційне молдавське блюдо являє собою рулет, зроблений з витяжного тіста з начинкою всередині....

читати далі