Вертута

Рецепт Вертута фото

Смачний молдавський пиріг під назвою вертута став бажаним гостем на моєму столі не так давно. Проте домочадці і гості часто просять його приготувати і з задоволенням наминали за обидві щоки. Хочу поділитися рецептом, як приготувати вертуту з сиром. Ця закуска несолодка. Такий пиріг бажано подавати до столу гарячим. Хоча в холодному вигляді він те...

Читати далі

Вертута з гарбузом

Рецепт Вертута з гарбузом фото

Щоб такого незвичайного зробити до обіду? Чим би порадувати нежданих гостей? Цими питаннями задається кожна господиня. Непоганий варіант - вертута з гарбузом в домашніх умовах. Начинка вертуту може бути абсолютно різною, але дуже раджу приготувати її з гарбузом. Виходить вона неймовірно смачною, а саме головне - корисної! Борошно -  500 грамВода ...

Читати далі

❤️ Вертута❤️  - це традиційна страва італійської кухні, яка виготовляється з тіста та фаршу. Вона має форму круглого рулета і часто подається на стіл порціями, нарізаними на кружечки.

Вертута - це чудовий варіант для вечері з родиною або друзями, ідеальний вибір для святкового столу. Ця страва може бути варіативною, оскільки фарш можна зробити з різних інгредієнтів: м'ясо, риба, овочі, гриби, і т.д. Також, вертута часто подається з соусом, який додає багато смаку.

Щоб готувати вертуту, вам потрібно мати досвід в приготуванні тіста та фаршу. Якщо ви не маєте досвіду, можна знайти багато рецептів у мережі Інтернет або дізнатися про це від свого місцевого кухаря.

Головна перевага вертути полягає в тому, що вона може бути готова заздалегідь і потім тільки підігріта перед подачею на стіл. Це зручно для тих, хто хоче провести більше часу з гостями, а не за плитою.

❤️ Вертута❤️  - це смачна і оригінальна страва, яка може бути варіативною і підходить для різних заходів. Вона може стати улюбленою стравою для вашої сім'ї або гостей.

Якщо ви вирішили приготувати вертуту вдома, то не забувайте про деякі поради, які допоможуть вам отримати смачну та красиву страву:

  1. Використовуйте якісні інгредієнти, особливо для тіста і фаршу. Якщо вони будуть свіжими та якісними, то вертути будуть смачнішими.✔️ 

  2. Правильно скручуйте рулет. Це важливо, щоб запобігти розпаду страви під час приготування. Крім того, важливо рівномірно розподілити фарш по тісту.✔️ 

  3. Готуйте вертуту в передпланованому порядку, щоб всі інгредієнти були готові на час.✔️ 

  4. Регулюйте температуру духовки. Якщо температура буде занадто висока, то тісто згорить, а якщо занадто низька, то вертути будуть сирими.✔️ 

  5. Не забувайте про соус. Він може значно підвищити смакові властивості страви. Ви можете обрати соус на свій смак, наприклад, томатний, вершковий або песто.✔️ 

У підсумку, вертута - це страва, яку можна готувати з різних інгредієнтів, вона ідеально підходить для святкового столу та може бути варіативною. Якщо ви вирішили приготувати вертуту вдома, не забувайте дотримуватися порад, щоб отримати смачну та красиву страву.

Вертута з м'ясом

Рецепт Вертута з м'ясом фото

Недороге і смачна страва молдавської кухні порадує вас своїм смаком і незвичайним зовнішнім виглядом. Часу на приготування ви витратите зовсім небагато і зовсім небагато цей пиріг простоїть недоторканим. Смачний і оригінальний рулет з м'ясною начинкою сподобається багатьом любителям випічки. Готувати його не так вже й складно, в цій справі найгол...

Читати далі

Вертоліт з клопами

Рецепт Вертоліт з клопами фото

Ця страва не для свята, це блюдо домашнє. Смачний і ситний рулет зі шкварками можна взяти в похід за грибами для невеликого перекусу, можна використовувати замість хліба до супу або борщу. Вертоліт з клопами - чудова заміна хліба до смачного і наваристого борщу. А якщо ще її натерти чесноком..Мм…смакота. Смачна хрустка скоринка, всередині шкварки...

Читати далі

Вертути з лаваша

Рецепт Вертути з лаваша фото

Якщо ви любите цей молдавське ласощі, але у вас немає часу на приготування спеціального витяжного тіста, тоді я пропоную вам відмінний і досить простий варіант вертути з лаваша.У нашій родині це молдавське блюдо є одним з найулюбленіших, особливо коли бабуся готує його до свят із спеціального витяжного тіста. А у мене не завжди вистачає часу і си...

Читати далі

Вертута з картоплею

Рецепт Вертута з картоплею фото

Хоча вертуту з картоплею не можна назвати класичним варіантом, але це все одно неймовірно смачна страва. Ніжне розсипчасте тісто з ароматною начинкою сподобається всім без винятку. У традиційному молдавському рецепті вертути всередину такого рулету найчастіше кладуть бринзу або м'ясо, але особисто мені більше подобається варіант з звичайної карто...

Читати далі

Вертута з витяжного тіста з сиром

Рецепт Вертута з витяжного тіста з сиром фото

Вертута (цвіль. Чеснота) - рулет з витяжного тіста, поширений в молдавській кухні. Начинки для нього можуть бути і солодкими, і солоними. Я сьогодні покажу вам з сирною солоною начинкою. Отже, з мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати молдавське блюдо -Вертуту з витяжної тесту з сиром і кропом. На перший погляд здається складно, але з другого ...

Читати далі

Молдавські вертути

Рецепт Молдавські вертути фото

Вертута - це національний молдавський рулет, який роблять з витяжного тіста і додають різну начинку. Я була здивована, що раніше не готувала цю випічку, адже вона здається такою знайомою. Рецепт нагадує штрудель, але виглядає він по-іншому, через свою форми. Найчастіше виріб роблять несолодким, хоча це лише обмежується вашою фантазією. У мене під...

Читати далі

Вертута з сиром

Рецепт Вертута з сиром фото

Молдавський пиріг, на приготування якого піде мінімум часу. Смачно, оригінально і порівняно дешево. Смачні і зовсім нескладні в приготуванні молдавські вертути з сиром чудово підійдуть до обіднього кави або до вечірнього чаю. Якщо вам ніколи возитися з тестом, вертути можна приготувати з готового листкового тіста. Це значно прискорить процес готу...

Читати далі

Вертута з бринзою

Рецепт Вертута з бринзою фото

Пора побалувати себе відмінною випічкою по старому молдавському рецептом. Для всіх, хто любить несолодке випічку і незвичайне поєднання смаків, я пропоную зробити вертуту з бринзою в домашніх умовах. У моїй родині солодке не дуже люблять і готують всяку смакоту тільки для дітей на свята, а ось несолодкі пироги або, скажімо, булочки це інша справа...

Читати далі

Вертута з гарбузом і яблуками

Рецепт Вертута з гарбузом і яблуками фото

Пропоную приготувати страву молдавської кухні. Вертута - це випічка у вигляді "равлики" з витяжного найтоншого тіста з різними начинками. У мене сьогодні гарбуз і яблука. Хочу поділиться з вами рецептом простий випічки, невеликі равлики з бездріжджового тіста з начинкою. Начинки для таких улиточек можуть бути будь-якими: фруктовими, овочевими, ри...

Читати далі

Вертута в духовці

Рецепт Вертута в духовці фото

В залежності від того, яку начинку ви покладете в це молдавське блюдо, у вас вийде або відмінний десерт до чаю або кави, або дуже смачне самостійне блюдо для обіду або вечері. Це традиційне молдавське блюдо являє собою рулет, зроблений з витяжного тіста з начинкою всередині. В якості начинки, як я вже казала, можуть виступати абсолютно будь-які і...

Читати далі

Пісні вертути

Рецепт Пісні вертути фото

Відмінний варіант для всіх любителів випічки, які не можуть відязикати собі в цьому задоволенні під час посту. Такі вертути допоможуть вам урізноманітнити пісний стіл і зробити його трохи яскравіше смачніше. Під час посту, крім м'ясних і молочних продуктів з раціону так само необхідно повністю виключити яйця, але це не означає, що в цей період на...

Читати далі

Вертута з витяжного тіста з сиром і кропом

Рецепт Вертута з витяжного тіста з сиром і кропом фото

Пироги з витяжного тіста готують у багатьох країнах, важко сказати, до якої кухні віднести цей рецепт. Кручені пироги-равлики з тонкого витяжного тіста спекти не так складно, як може здатися. Ви напевно чули, що таке вертута, може навіть пробували цей смачний пиріг, але ніколи самі їх готували? Я пропоную вам за допомогою цього рецепта все-таки с...

Читати далі

Вертута з яблуками

Рецепт Вертута з яблуками фото

Багатьом полюбився випічка - вертута з яблуками в домашніх умовах продовжує підкорювати смакові рецептори гурманів з усього світу. Інгредієнти для її приготування знайдуться в кожному будинку. Побалуйте гостей і домашніх чудовою випічкою. Вертута з яблуками в домашніх умовах готується легко, а її смак виходить просто чудовим! Спробуйте приготуват...

Читати далі