Вертути з лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите цей молдавське ласощі, але у вас немає часу на приготування спеціального витяжного тіста, тоді я пропоную вам відмінний і досить простий варіант вертути з лаваша.
У нашій родині це молдавське блюдо є одним з найулюбленіших, особливо коли бабуся готує його до свят із спеціального витяжного тіста. А у мене не завжди вистачає часу і сили волі на той, щоб зробити таке тісто, тому я знайшла досить швидкий і простий рецепт вертути з лаваша. На її приготування йде зовсім небагато часу, близько півгодини, ну а смак у неї просто чудовий, звичайно, не такий потрясний як у бабусиній вертути, але теж дуже відмінний. Для начинки я вибрала свій улюблений сир, але ви, природно, можете покласти всередину все, що захочете, наприклад, бринзу, фарш, гриби, овочі або фрукти. У будь-якому випадку така вертута з лаваша в домашніх умовах виходить неймовірно смачною і ароматною, самі спробуйте.
- Лаваш - 2 штуки
- Сир - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Петрушка свіжа подрібнена - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - За смаком (для смаження )
- Сіль - За смаком