Рецепт Пісні вертути фото

Пісні вертути
(покроковий рецепт з фото)

Молдавська кухня
Тісто
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Гарячі страви, Рулети, Вертута

Відмінний варіант для всіх любителів випічки, які не можуть відязикати собі в цьому задоволенні під час посту. Такі вертути допоможуть вам урізноманітнити пісний стіл і зробити його трохи яскравіше смачніше.

Під час посту, крім м'ясних і молочних продуктів з раціону так само необхідно повністю виключити яйця, але це не означає, що в цей період на випічці потрібно поставити хрест. Є досить багато різних рецептів, які цілком підійдуть для пісного столу, і в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати пісні вертути. Це відмінна молдавська випічка, яка готується з витяжного тіста без додавання молочних продуктів і яєць. А для начинки ви можете вибрати будь-які овочі, фрукти, або навіть гриби, я, наприклад, поклала всередину рулету квашену капусту, вийшло дуже смачно. Так що тепер з цим рецептом приготування пісних Вертута ви будете знати, як можна урізноманітнити пісний стіл легко і просто.

  • Борошно - 500 грам
  • Вода тепла - 180 мілілітрів
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки(+ трохи для роботи з тестом)
  • Капуста білокачанна - 350-400 грам (свіжа або квашена )
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
пісні вертути - фото крок 1
Якщо ви будете робити вертути, як я, з квашеної капусти, то її необхідно перед приготуванням промити під холодною водою. Потім ми нарізаємо дрібно цибулю, наливаємо в сковороду олію і обсмажуємо на ньому цибулю до золотистого кольору. Далі викладаємо до цибулі промиту капусту і тушкуємо все на повільному вогні хвилин 10-15, поки капуста не почне зарумяніваться.
пісні вертути - фото крок 2
Поки гаситься капуста, ми займемося тестом. Насипаємо в миску борошно і робимо в ній поглиблення. Розчиняємо у воді щіпку солі і переливаємо цю суміш до борошна, додаємо рослинне масло. Замішуємо з цих інгредієнтів еластичне тісто і залишаємо його на пів годинки відпочити. Після закінчення часу ділимо тісто на 8 рівних частин, змащуємо руки і качалку рослинним маслом і розгортаємо кожну частину тесту в найтонший шар. Викладаємо остигнула начинку з капусти на одну сторону пласта і скручуємо його рулетом.
пісні вертути - фото крок 3
Кожен рулет скручуємо равликом і викладаємо на деко. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.
пісні вертути - фото крок 4
Як тільки вертути придбають приємний золотисто-коричневий відтінок, витягаємо їх з духовки і подаємо гаряченькі до столу. Смачного!

Схожі рецепти