Пісні вертути
(покроковий рецепт з фото)
Відмінний варіант для всіх любителів випічки, які не можуть відязикати собі в цьому задоволенні під час посту. Такі вертути допоможуть вам урізноманітнити пісний стіл і зробити його трохи яскравіше смачніше.
Під час посту, крім м'ясних і молочних продуктів з раціону так само необхідно повністю виключити яйця, але це не означає, що в цей період на випічці потрібно поставити хрест. Є досить багато різних рецептів, які цілком підійдуть для пісного столу, і в цьому рецепті я розповім вам, як приготувати пісні вертути. Це відмінна молдавська випічка, яка готується з витяжного тіста без додавання молочних продуктів і яєць. А для начинки ви можете вибрати будь-які овочі, фрукти, або навіть гриби, я, наприклад, поклала всередину рулету квашену капусту, вийшло дуже смачно. Так що тепер з цим рецептом приготування пісних Вертута ви будете знати, як можна урізноманітнити пісний стіл легко і просто.
- Борошно - 500 грам
- Вода тепла - 180 мілілітрів
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки(+ трохи для роботи з тестом)
- Капуста білокачанна - 350-400 грам (свіжа або квашена )
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець чорний мелений - - За смаком
- Сіль - - За смаком