Ачма з лаваша на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з вами швидким і простим рецептом ачми з лаваша на сковороді. Готується це блюдо дуже швидко, і незмінно радує мене як господиню - для 10 хвилин готовий ситна вечеря або обід для домочадців!
Цей ледачий рецепт приготування ачми з лаваша на сковороді вам точно припаде до душі! Блюдо дуже ситне і смачне. Ніхто й не здогадається, що ви на підготовку витратили не більше десяти хвилин! Відмінний варіант вечері для тих, хто втомився після роботи, і довго стояти біля плити не має наміру. Смачно, рекомендую!
- Лаваш ліванський - 3 штуки (він круглий, але товщі, ніж перський лаваш)
- Сир - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Майонез - 1 Ст. Ложка
1. Підготуємо інгредієнти. Яйце збиваємо до однорідності разом з сіллю за смаком. Сир тремо на крупній тертці і змішаємо з сиром.
2. Викладаємо на дно сковороди перший лаваш, йому - половину сирної суміші, потім другий лаваш, і на нього викладемо залишилася начинку. Закриваємо третім лавашем і заливаємо збитим яйцем.
3. Накриваємо кришкою і чекаємо п'ять хвилин, потім перевертаємо, і обсмажити з іншого боку ще кілька хвилин. Потім викладаємо на блюдо і подаємо!