Ачма з лаваша в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Це складне в приготуванні багатошарове грузинське блюдо ми цілком можемо зробити досить швидко і без особливого клопоту, нам для цього знадобиться тільки готовий лаваш і розігріта гарненько духовка.
Якщо ви коли-небудь пробували це приголомшливе грузинське блюдо, то повинні знати, наскільки це смачно. Однак приготувати ачму за традиційним рецептом немає так і просто, адже для неї використовується попередньо відварені шари тесту. Загалом, це процес досить довгий і трудомісткий, ну а якщо ви без розуму від цих ласощів і не хочете довго возитися з ним на кухні, я можу запропонувати вам цей простий рецепт ачми з лаваша в духовці. Оскільки тут нам не потрібно готувати і відварювати тісто, той час приготування значно скорочується, а смак самого страви залишається таким же вражаючим. Так що тепер ви можете не відмовляти собі в задоволенні поласувати цим грузинським пирогом, адже зараз ви будете знати, як приготувати ачму з лаваша в духовці.
- Лаваш тонкий - 2-3 штук
- Сир Сулугуні - 400-500 грам (в начинку)
- Сир Гауда - 150 грам (для посипання)
- Яйце - 4 штуки(3 - в начинку, 1 - для змазування)
- Кефір - 1/3 склянки
- Соус часниковий - 2-3 Ст. Ложок (можна замінити іншим соусом)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень свіжа подрібнена - 1-2 Ст. Ложок