Вертута з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Багатьом полюбився випічка - вертута з яблуками в домашніх умовах продовжує підкорювати смакові рецептори гурманів з усього світу. Інгредієнти для її приготування знайдуться в кожному будинку.
Побалуйте гостей і домашніх чудовою випічкою. Вертута з яблуками в домашніх умовах готується легко, а її смак виходить просто чудовим! Спробуйте приготувати її за цим рецептом і не пошкодуєте!
- Рослинна олія - 120 грам
- Вода - 120 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штук
- Сіль - За смаком
- Яблука - 5 штук
1. Поки ви будете робити тісто і начинку, розігрійте духовку. У приготуванні вертута з яблуками в домашніх умовах не складна. Начинку для неї вибирайте самі, я сьогодні воліла яблука. Чистий ги, наріжте кубиками середнього розміру і присипте цукром.
2. Приготуйте тісто: в позові розмішайте рослинне мало, яйця і воду. Додайте цукор і борошно. Замісити тісто.
3. Домесіть тісто краще на столі. Розділіть його на чотири часті.Каждую з них розкачати дуже тонко, але будьте акуратними, щоб тісто не порвалося.
4. Уздовж великої краю викладіть нашу начинку. В даному випадку - це яблука. Тепер можна загорнути нашу вертуту в рулетик. Можете скористатися килимком чи рушником. Защипніть гарненько краю.
5. Готову вертуту викладіть на деко, щоб вона лягла швом в низ. Змастіть верх маслом і випікайте близько 50 хвилин до готовності.
6. Ось такі гарні рулетики виходять в результаті. До Вертута підійде сік, чай, кава і будь-які інші напої на ваш смак, а гості і домашні, неодмінно, оцінять ваші старання.